Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Arto Vallenius: “Ammattitaitoista ja osaavaa palvelua!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Arto Vallenius asuu vuonna 1954 rakennetussa omakotitalossa Jyväskylässä. Muuttaessaan taloon vuonna 1998 Valleniukset tekivät kotiinsa ison remontin. Talon katto oli kuitenkin alkuperäiskuntoinen vuoteen 2015 saakka, jolloin aloitettu parvekeremontti laajeni kattoremontiksi. Remontin suoritti Prima-rakentajat.

Valleniusten kattoremontti sai alkunsa, kun vanha, vettä sisälle vuotanut ulkoparveke päätettiin muuttaa sisätilaksi ja kattaa. Samalla kertaa asukkaat päättivät uusia myös talon alkuperäiskuntoisen tiilikaton. Arto löysi netistä Prima-rakentajat Oy:n, joka valikoitui remontin tekijäksi.

“Prima on erittäin hyvin toimiva yritys. Ammattitaitoista ja osaavaa palvelua, jota saa niin puhelimessa kuin paikan päälläkin. Suosittelen!”

– Kesäkuussa Prima-rakentajat alkoi purkaa vanhaa kattoa ja parveketta. Pinnoitteet purettiin kantavaan laattaan saakka, jonka jälkeen asentajat alkoivat tehdä uusia rakenteita ja pintaa, Arto kertoo.

Remontti sujui hyvin

Arto on tyytyväinen suoritettuun remonttikokonaisuuteen. Noin kaksi kuukautta kestänyt remontti oli hänen mukaansa etenkin parvekkeen muutostöiden osalta tarkkaa työtä.

– Voin sanoa, että remontti sujui tosi hyvin. Prima otti meidän vaatimukset hyvin huomioon ja hoiti siivoukset lopuksi. Meidän asumiseen remontti ei vaikuttanut, Arto toteaa.

“Ilmeisen hyvin tehty”

Sekä Prima-rakentajien palvelu että työn laatu miellyttävät asiakkaita. Parvekkeen muuntaminen sisätilaksi lisäsi tilankäyttöä, ja kosteudesta vahingoittuneet rakenteet on korjattu. Myös katto näyttää hyvältä.

– Hyvin tehty työ! Rappauksessakaan ei näy ongelmia ensimmäisen talven jälkeen, joten ilmeisen hyvin tämä on tehty.

– Prima on erittäin hyvin toimiva yritys. Ammattitaitoista ja osaavaa palvelua, jota saa niin puhelimessa kuin paikan päälläkin. Suosittelen!

Prima-rakentajat toteuttaa erilaisia julkisivuremontteja, kuten katto-, ikkuna- ja ulkoverhousremontteja ympäri Suomen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi