Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kansainvälisille markkinoille joukkorahoituskierroksen kautta

Meriteollisuuden cleantech-yhtiö Navidium Oyj haki kasvurahoitusta Privanetin AROUND-joukkorahoituspalvelun avulla vuonna 2016. Järjestetyllä osakeannilla kerätty summa oli hieman yli 1 000 000 euroa. Osakeanti ylimerkittiin vain muutamassa päivässä.

Navidium tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ohjelmistoja, joiden tavoitteena on parantaa yhtiön asiakkaiden turvallisuutta sekä vähentää päästöjä. Kansainvälisille markkinoille tähtäävän kasvuyrityksen rahoituskierros järjestettiin lokakuussa 2016.

– Privanetin palveluita suositeltiin meille. Kävimme esittelemässä yrityksemme ja pääsimme heti yhteistyöhön heidän kanssaan, muistelee Navidiumin toimitusjohtaja Arto Koistinen.

Rahoittajien verkosto valmiina

Navidium haki rahoitusta kansainväliseen kasvuun: tuotekehitykseen, toimitusketjun rakentamiseen sekä markkinointiin. Privanetin AROUND-joukkorahoituspalvelun kautta tietty määrä osakkeita myytiin eri omistajille. Järjestetyllä osakeannilla kerättävä summa oli hieman yli 1 000 000 euroa.

“Kyllähän Privanet on mahdollistanut tämän meidän menestystarinamme ja kasvumme. Voi olla, ettei tätäkään tarinaa olisi ilman heitä.”

– Privanetilla on valmis rahoittajien verkosto, joiden kanssa he toimivat ja joihin ovat päivittäin yhteydessä eri yritysten rahoitustarpeiden kanssa, Koistinen kertoo.

– Privanetin mallissa oma omistus säilyy edelleen ja päätämme itse sen, minkä verran haemme rahaa ja minkä verran menetämme omasta yrityksestämme. Kasvuunhan sitä rahaa haetaan. Tämä malli on mielestäni hyvä, hän summaa.

Kasvun mahdollistaja

Alkuperäisen suunnitelman mukaan rahoituskierroksen toteuttamiselle oli varattu aikaa kokonainen kuukausi, mutta lopulta anti ylimerkittiin vain muutamassa päivässä. Koistinen kokee, että Privanet tekee Suomessa, jossa kasvuyritysten rahoitus on hänen mukaansa vielä lapsenkengissä, tärkeää ja uraauurtavaa työtä.

– Privanetin henkilökunnalla on pitkä ja vankka kokemus rahoitusalalta sekä hyvät suhteet yhteistyökumppaneihinsa. Niistä on ollut apua näissä järjestelyissä.

– Kyllähän Privanet on mahdollistanut tämän meidän menestystarinamme ja kasvumme. Voi olla, ettei tätäkään tarinaa olisi ilman heitä, Koistinen toteaa.

Privanet Group Oyj on suomalainen listautumattomien yritysten arvopaperien välittämiseen ja yritysten rahoitusjärjestelyihin erikoistunut sijoituspalveluyritys. Privanet Group Oyj -ryhmään kuuluu Privanet Capital Markets Oy, joka keskittyy pääomajärjestelyihin sekä Privanet Securities Oy, joka ylläpitää Suomen johtavaa listaamattomien yritysten arvopapereiden kauppapaikkaa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi