Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Digitalisaatio istui penkkeihin yhteisen ideoinnin seurauksena

Suomalainen julkitilakalusteiden valmistaja Arvo Piiroinen Oy on valmistanut uudet penkit Riiassa sijaitsevalle, 50-luvulla rakennetulle avoareenalle. Kun yritys pohti, kuinka voisi tuottaa asiakkaalleen lisäarvoa, alkoi yhteistyö IT-palveluja tarjoavan Prog-It Oy:n kanssa.

Arvo Piiroinen valmistaa irto- ja kiintokalusteita sekä auditorio- ja urheiluistuimia. Kun yritys oli saanut tarjouspyynnön Latviasta, kohtasi Arvo Piiroisen varatoimitusjohtaja Pasi Aaltonen Prog-Itin henkilökuntaa sattumalta Kiinan-matkalla. Silloin alkoivat keskustelut siitä, kuinka yritykset voisivat toimia yhdessä ja saada kilpailuetua.

– Ilman Prog-Itiä olisimme tarvinneet vain penkit, mutta nyt tarvitsimme penkit, joissa on digitalisaatio mukana. Se tuo asiakkaillemme lisähyötyä ja on meille ihan selkeä kilpailuetu, Aaltonen pohtii.

Ohjelmiston käyttö sujuvoittaa arkea

– Prog-It toimitti meille ohjelmiston, jonka me taas toimitimme asiakkaillemme. Asiakkaamme sai kotisivuilleen ohjelman ja käyttöönsä lukulaitteet. Meidän penkkimme varustettiin viivakoodeilla, joiden avulla penkkejä pystytään hallinnoimaan, Aaltonen kertoo.

Penkkien hallinnoinnin sujuvuus korostuu kalusteiden määrän kasvaessa. Riian kohteessa penkkejä on 6500 kappaletta, ja Prog-Itin ohjelmiston käyttö nopeuttaa niiden purkamista ja kokoamista varastointia varten. Aaltonen kuvailee Prog-Itin toimintaa asiakaslähtöiseksi. Yhteistyökumppanin kanssa voi miettiä, mitä kaikkea tulevaisuudessa voitaisiin tarvita.

– Meillä oli Prog-Itin kanssa yhteinen palaveri, jossa innovoimme, mikä kaikki olisi mahdollista. Se oli äärettömän mielenkiintoista, Aaltonen mainitsee.

Yhteistyössä pyritään yhteiseen etuun

“Tämä on vilpitön ratkaisu, josta on asiakkaalle hyötyä. Se on mielestäni se avain tässä.”

Yhteistyön tärkeimpänä antina Aaltonen pitää sen asiakkaille tuottamaa lisäarvoa. Arvo Piiroinen tahtoo palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin, ja Prog-It tahtoo auttaa yritystä siinä. Yhteistyökumppanit pyrkivät yhteiseen etuun.

– Tämä on vilpitön ratkaisu, josta on asiakkaalle hyötyä. Se on mielestäni se avain tässä, Aaltonen summaa.

Prog-It Oy on erikoistunut tekniseen tukeen ja järjestelmäylläpitoon sekä erilaisiin projekteihin. Yritys toimittaa lisäksi logistiikan erikoisjärjestelmiä. Projekteihin liittyy tyypillisesti asiakasyrityksen prosessien ja toimintatapojen kehitystyötä ja toiminta-ajatuksena onkin ohjata asiakasta tehostamaan liiketoimintaprosessejaan tietotekniikan avulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi