Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

“Pronor Control on asiakaslähtöinen ja reagoi nopeasti tarpeisiimme”

Pronor Controlin ja Westas Pihlavan yhteistyö lähti liikkeelle vuonna 2011 tarpeesta uudistaa sahan tuorelajittelun automaatiojärjestelmä. Westas Pihlavan tehdaspäällikkö Kimmo Raita pitää Pronor Controlia helpostilähestyttävänä, luotettavana ja joustavana yhteistyökumppanina.

Meri-Porissa sijaitseva Westas Pihlava sahaa kuusi- ja mäntytukkia 200 000 kuution vuosituotannolla. Kun Westas Pihlavan aiemmat tuotannonohjausjärjestelmät alkoivat olla elinkaarensa päässä, piti niiden tilalle löytää uusi järjestelmä.

– Vaihtoehtoja oli useampia, mutta Pronor Control vakuutti omalla osaamisellaan. Heissä on tietynlaista toimeentarttuvuutta, osaamista, luotettavuutta ja joustavuutta, minkä he ovat tuoneet esiin, Westas Pihlavan tehdaspäällikkö Kimmo Raita listaa.

Yhteistyötä on tehty Raidan mukaan tuotannonohjauksen automaatiojärjestelmissä useissa tuotantolaitoksissa sekä myös pienissä modernisointiprojekteissa tuotantolinjastossa.

– Pronor Controlin palvelussa nousee esiin asiakaslähtöisyys ja yleisesti ottaen nopea kyky reagoida nopeasti meidän tarpeisiin ja toiveisiin. Järjestelmää on tarpeen mukaan jalostettu edelleen, Raita kertoo.

Järjestelmä sujuvoittaa tuotantoa

“Pronor Controlin ohjelmien toiminnallinen sujuvuus helpottaa tuotantoa.”

Pronor Controlin toimittama järjestelmä palvelee erityisesti prosessityöntekijöitä tuotantolinjalla.

– Heidän toimittamansa tuotannonohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja sen edut näkyvät tuotannon sujuvuudessa. Aikaisemmassa ohjausjärjestelmässämme oli kankeuksia, jotka ovat nyt joustavampia ja toimivampia. Pronor Controlin ohjelmien toiminnallinen sujuvuus helpottaa tuotantoa, Raita summaa.

Yhteistyötä Pronor Controlin kanssa on helppo suositella.

– Suosittelen heitä pienille ja keskisuurille sahoille, jotka suunnittelevat tuotannonohjausjärjestelmien uusimista. Pronor Control on helposti lähestyttävä ja he vievät asioita eteenpäin, Raita päättää.

Pronor Control tarjoaa teollisuuden (metsäteollisuuden ja muun teollisuuden) automaatiojärjestelmät suunnittelusta toteutukseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.