Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Toiminnanohjausjärjestelmät muokkautuvat toiveiden mukaan

NHK-Konsernin emoyhtiö NHK-Keskus Oy maahantuo maatalouskoneita. Sillä on käytössään Proseduuri Oy:n Jeeves-toiminnanohjausjärjestelmä. NHK-keskuksen varatoimitusjohtaja Pauli Pellon mukaan järjestelmä toimii hyvin ja Proseduurilta saa monipuolista tukea tietojärjestelmiin liittyen.

NHK maahantuo, myy ja markkinoi muun muassa erilaisia maatalouskoneita, lypsyrobotteja, navettojen ruokintajärjestelmiä ja siivousrobotteja. Se tarjoaa myös koneiden huoltopalveluita ja varaosia.

– Jeeves ERP -toiminnanohjausjärjestelmä on todella tärkeä meille. Sen ympärillä kaikki meidän toimintamme pyörii, Pelto kertoo.

Järjestelmä on helposti muokattavissa

– Toiminnanohjausjärjestelmän hyvä toimivuus on tietenkin tärkeää. Lisäksi saamme Proseduurilta heti tukea, mikäli järjestelmän kanssa tulee ongelmia, Pelto mainitsee.

“Proseduurilla ei pompotella asioita osastolta toiselle, vaan otetaan vastuuta.”

NHK on kasvanut viime vuosina ja laajentunut uusille liiketoiminta-alueille. Proseduurin avulla Jeeves-järjestelmää on saatu muokattua tukemaan uutta liiketoimintaa ja sen kasvua. Yritykset ovat kehittäneet Jeeves-järjestelmää yhdessä vastaamaan juuri NHK:n tarpeita.

– Olemme tehneet Proseduurin kanssa esimerkiksi tällaisen applikaation myyjille. Applikaatio on yhteydessä Jeevekseen. Sen kehittäminen Proseduurin kanssa oli suuri ponnistus, Pelto kertoo.

Sovitut asiat ovat pitäneet

Pelto kertoo NHK:n saavan Proseduurilta monipuolista tukea. Yhteistyö on ajan saatossa muuttunut monipuolisemmaksi, ja NHK:lle on myös tulossa palkkaohjelma Proseduurin kautta. Hänen mielestään Proseduurin kanssa on helppoa neuvotella yhdessä siitä, millaiset ratkaisut olisivat NHK:lle fiksuimpia.

– Proseduurilla ei pompotella asioita osastolta toiselle, vaan otetaan vastuuta. Myös sovitut asiat ovat aina pitäneet. Se on minulle tärkeää, Pelto kertoo.

Proseduuri Oy tarjoaa asiakkaailleen asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.