Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

EGO:n akkukäyttöiset puutarhakoneet helpottavat OKT Servicen kiinteistöjen huolto- sekä ylläpitotöitä

OKT Service tarjoaa kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon liittyviä palveluita omakotitaloille, vapaa-ajan asunnoille sekä taloyhtiöille. Yrittäjänä toimivalla Marko Pakarisella on käytössään Proviterin EGO-akkukäyttöisiä puutarhakoneita. Akkukäyttöisten koneiden parhaiksi puoliksi Pakarinen kokee välittömän käyttövalmiuden sekä hiljaisen äänen.

“Enää ei tarvitse polttoaineiden ja kanistereiden kanssa pelata, vaan riittää, että lataa akut”

OKT Service on tällä hetkellä yhden miehen yritys. Yrityksen palveluihin kuuluvat kaikenlaiset kiinteistöjen huoltoon sekä ylläpitoon liittyvät tehtävät niin pihalla, sisällä kuin katollakin. Työtehtävissä ovat läheisesti osana myös puutarhakoneet, jotka vaihdettiin aiemmin käytössä olleista moottorikäyttöisistä koneista Proviterin EGO-akkukäyttöisiin koneisiin vuonna 2016.

–  Näin Proviterin mainoksen Facebookissa. Minulla oli ennen sitä ollut aina moottorikäyttöiset puutarhakoneet ja innostuin siitä, että työtä voisi tehdä hieman ekologisemminkin, muistelee yrittäjä Marko Pakarinen.

Akkukäyttöisyys tuo tehokkuutta, näppäryyttä sekä käyttömukavuutta

Ekologisuuden lisäksi vaihtoon vaikuttivat myös akkukäyttöisten koneiden välitön käyttövalmius, hiljainen ääni, tehokkuus sekä yleinen käyttömukavuus. Pakarinen oli selvittänyt, että juuri EGO:n tuotteet ovat tällä hetkellä markkinoiden tehokkaimpia. Ennen ostopäätöstään hän sai koneet itsellensä kokeiltavaksi. Todettuaan koneet toimiviksi osti Pakarinen ne yrityksensä käyttöön. Tällä hetkellä OKT Servicen käytössä ovat EGO:n akkukäyttöinen moottorisaha, pensasleikkuri sekä lehtipuhallin.

– Jos ajatellaan vaikkapa pensasleikkaamisesta, niin jotkut pensaat ovat niin korkeita, että moottorikäyttöisten koneiden kanssa tikapuilla kiipeily ja koneen käyntiin nykiminen on vaikeaa. Akkukäyttöinen kone on heti valmis. Esimerkiksi kattotöissä, jossa koneen käyntiin nykiminen on vaikeaa, on akkukäyttöinen lehtipuhallin mitä näppärin, Pakarinen kuvailee.

– Tietysti pitää muistaa myös asiakkaat. Akkukäyttöiset koneet ovat niin hiljaisia, etteivät ne häiritse asiakasta eivätkä naapuria. Lehtipuhaltimen äänihän se on mikä ihmisiä kaikkein eniten ärsyttää, mutta tässä sitä ongelmaa ei ole, Pakarinen jatkaa.

”Käyttökustannukset ovat melko minimaaliset”

Pakarisen mukaan EGO:n puutarhakoneet eivät vaadi juurikaan huoltoa terien teroituksen tai vaihdon sekä öljyn lisäämisen lisäksi. Akut hän säilyttää lämpimässä varastossa. Käyttökustannuksiakaan ei aiheudu lähes ollenkaan. Akkujen lataamiseen kuluva sähkö on Pakarisen kokemuksien mukaan merkitykseltään pieni. Suurin kuluerä onkin moottorisahaan tarvittava teräketjuöljy.

“Voin suositella ja olen jo suositellutkin EGO:n puutarhakoneita”

– Käyttökustannukset ovat melko minimaaliset. Niitä ei käytännössä ole juuri lainkaan, Pakarinen summaa.

– Akkujen kesto ja teho ovat tänä päivänä niin hyviä, että koneet ovat ammattikäytössä täysin toimivia sekä monessa hommassa myös aivan ehdottomia. Akkuja voi ladata niin, että toinen akku lataa sillä aikaa, kun toinen on käytössä. Se on aika näppärää, Pakarinen sanoo.

– Nämä ovat myös siistejä laitteita.  Enää ei tarvitse polttoaineiden ja kanistereiden kanssa pelata, vaan riittää, että lataa akut. Se on tietysti luontoystävällistä, eivätkä työvaatteetkaan haise pakokaasulle, Pakarinen lisää.

”Minulla on positiivinen kuva siitä, että palvelu on pelannut”

Yhteistyö Proviterin kanssa on sujunut Pakarisen mielestä hyvin. Proviterin edustaja käy usein myös esittelemässä Pakariselle uusia tuotteita ja antaa niitä koekäyttöön ennen ostopäätöksen tekemistä. Uusien koneiden lisäksi myös varaosien tilaukset hoituvat Proviterin kautta.

– Mielestäni Proviter hoitaa asiakkaansa hyvin ja antaa paljon infoa. He vastaavat sähköposteihin ja puhelimeen. Minulla on positiivinen kuva siitä, että palvelu on pelannut. Jos olen tarvinnut joitakin varaosia, esimerkiksi moottorisahaketjua, niin se on kyllä aika nopeasti sieltä tullut, Pakarinen kertoo.

– Voin suositella ja olen jo suositellutkin EGO:n puutarhakoneita, Pakarinen kiteyttää.

Proviter on maahantuontiyritys, joka tuo Suomen markkinoille uusia, innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat laatua suomalaiseen ulkoilmaelämään.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi