Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Tämä on ollut helppo ja vaivaton ratkaisu”

Petri ja Pirjo Hämynen asuvat Ruohosuo-nimisessä kylässä Juuassa. Heidän kotinsa on vuonna 1997 rakennettu omakotitalo. Vuonna 2017 puulämmitysjärjestelmän rinnalle otettiin käyttöön maalämpö. Lämmitysjärjestelmän muutoksen toteuttivat yhteistyössä Suomen Maalämpö ja PT Energia Poraus.

PT Energia Poraus toimitti Hämysille maalämpöpumpun käyttöön tulevan porakaivon avaimet käteen -periaatteella. Vanha puulämmitteinen järjestelmä haluttiin säilyttää ja se jätettiin toimimaan maalämpöpumpun rinnalle. Pumppu on nyt ollut toiminnassa parin kuukauden ajan.

– Pakkasia ei ole vielä tähän mennessä hirveästi ollut. Yhtenä päivänä oli kymmenen astetta. Ei tässä ole ongelmia ollut, Petri kertoo.

– Eikä ole vielä ollut kylmä sisällä, Pirjo jatkaa.

Tasaista lämpöä ilman suurta sähkönkulutusta

“Sähkön kulutus on myös pysynyt ihan tolkun lukemissa.”

Hämyset ovat seuranneet mielenkiinnolla niin sähkön kulutusta kuin esimerkiksi lämpimän veden riittävyyttä. Maalämpö on osoittautunut varmaksi ja tasaiseksi lämmitysmuodoksi.

– Käyttövesi oli se, minkä ensimmäisenä testasimme. Käytimme vettä ihan koko perheen voimin nähdäksemme, miten lämmintä vettä suihkussa riittää. Sitä on riittänyt tasaisesti, jopa tasaisemmin kuin ennen, Petri toteaa.

– Sähkön kulutus on myös pysynyt ihan tolkun lukemissa. Hiukan se on edelliseen vuoteen verrattuna kasvanut, mutta yllättävän vähän, Pirjo ja Petri summaavat.

“Palvelu pelasi hirmu hyvin”

Maalämpö on Petrin ja Pirjon mukaan aiempaan, pelkkään puulämmitykseen verrattuna hyvin helppo ja vaivaton lämmitysmuoto. Yhteistyö PT Energia Porauksen ja Suomen Maalämmön kanssa sujui heidän mielestään hyvin.

– Tämä on ollut helppo ja vaivaton ratkaisu, kun ei ole sitä jokailtaista kattilan lämmitystä, Petri iloitsee.

– Henkilöstö oli asiantuntevaa ja palvelu pelasi hirmu hyvin. Kaikki meni hyvin, eikä minulla ole mitään negatiivista sanottavaa, Petri sanoo.

PT Energia Poraus hoitaa lämpö- ja vesikaivojen porausta, pääpainona lämpökaivot. Yritys toteuttaa porauksia niin omakotirakentajille kuin LVIS -yrityksillekin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi