TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

R-kauppias saattaa päätyä vaikka Tokioon myymällä pattereita

Porvoossa toripuiston kupeessa sijaitsee yksi R-kioskin kioskeista, jota pyörittää kauppias Mervi Väkiparta. Iloinen ja nauravainen Väkiparta toimii yrittäjänä kahdessa R-kioskissa Porvoossa, ja vaikka aika on yrittäjällä kortilla, löytyy sitä aina yhdeksälle lapsenlapselle.

– Sehän on lastenlasten mielestä ihan paras juttu, kun mummolla on oma kioski, Väkiparta nauraa.

Myyntikilpailut ruokkivat innostusta

Väkiparta on omien sanojensa mukaan erittäin kilpailuhenkinen ja kertookin, että erilaiset kioskien väliset myyntikilpailut motivoivat häntä työssään.

– Olimme juuri Tokiossa, koska voitimme patterinmyyntikilpailun. Sen lisäksi myimme neljässä viikossa 4720 pullaa, Väkiparta listaa viimeisimpiä saavutuksia.

“Asiakkaista nautin tässä työssä eniten. Ihanat asiakkaat, hyvät yhteistyökumppanit ja ihana perhe. Siinähän se on.”

Väkiparran historia R-kioskin kanssa on alkanut jo 15 vuotta sitten. R-kioskilla hän aloitti kesätöissä ja sille tielle hän on jäänyt. Ennen uraa R-kioskilla Väkiparta työskenteli keittiössä, mutta huomasi pian, että haluaisi työskennellä ihmisten parissa.

– Asiakkaista nautin tässä työssä eniten. Ihanat asiakkaat, hyvät yhteistyökumppanit ja ihana perhe. Siinähän se on, Väkiparta listaa.

Luotettava kivijalka kauppiaan tukena

Väkiparta kiittelee R-kioskin tukea kauppiaan takana. Apua saa aina, mutta sitä pitää osata myös pyytää.

– Jos on esimerkiksi sellainen tunne, että nyt en jaksa, taputetaan olalle ja sanotaan, että kyllä sinä Mervi jaksat. Se on hirveän tärkeää.

Sen lisäksi Väkiparta kertoo, että R-kioski -ketju hoitaa yrittäjälle normaalisti lankeavat hallinnolliset asiat. Kauppiaan ja työntekijöiden pääasialliseksi tehtäväksi jää tehdä myyntiä. Väkiparran mukaan R-kioskin kauppiaaksi sopiikin hyvin sellainen henkilö, joka todella pitää myymisestä.

– R-kioskin kauppiaaksi kannattaa lähteä. Tämä on hauskaa ja välillä tietysti väsyttää, mutta silti tämä on hauskaa, Väkiparta päättää.

R-kioski on kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. Katso kokemuksia R-kioskista työpaikkana!

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi