TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Teemu Siltanen: ”Jokainen päivä on erilainen”

Teemu Siltanen toimii kauppiaana Euran, Säkylän ja Alastaron R-kioskeilla. Kauppiaan työ on Teemun mukaan hauskaa sekä vaihtelevaa. Yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Eniten Teemu nauttii asiakkaiden kohtaamisesta sekä siitä, kuinka henkilökunta toimii tiiminä.

Raisiosta kotoisin oleva Teemu aloitti R-kioskilla työskentelyn vuonna 2010. Kauppiaaksi hän ryhtyi vuonna 2014. Tällä hetkellä Teemu toimii kauppiaana Eura, Säkylän ja Alastaron kioskeilla.

– Kauppiaana aloittaminen on helppoa. Olet franchising-yrittäjiä, sinulla on valmis tila ja R-kioski hoitaa puolestasi kaikki alkoholi-, tupakka- ja nikotiiniluvat. Sinun ei oikeastaan tarvitse niistä murehtia, vaan kokonaisuus on valmis paketti. Aloittamista varten sinun on vain hankittava rahoitus, Teemu kertoo.

Asiakkaat antavat energiaa

Kauppiaana ja yrittäjänä Teemu vastaa kioskin toiminnasta kokonaisvaltaisesti. Työ on vaihtelevaa ja edellyttää kauppiaalta joustavuutta sekä sitoutuneisuutta. Eniten energiaa Teemulle antavat asiakkaat sekä hänen työkaverinsa.

“Nautin työssäni eniten asiakkaiden kohtaamisesta. He auttavat jaksamaan ja ovat aina se päivän piristys.”

– Nautin työssäni eniten asiakkaiden kohtaamisesta. He auttavat jaksamaan ja ovat aina se päivän piristys. Nautin myös siitä, että minulla on todella hyvä henkilökunta. Tsemppaamme yhdessä toisiamme. Olemme pärjänneet hyvin ja olemme hyvä tiimi, Teemu hymyilee.

– Kannustan henkilökuntaani ja yritän motivoida heitä mahdollisimman paljon. Painotan sitä, että tämä ei ole minun kioskini, vaan meidän kioskimme.

Ketjun tukiorganisaatio ja vahva brändi tukevat yrittäjää

Vaikka työ on vaativaa, on kauppiaalla takanaan kuitenkin koko ketjun tukiorganisaatio sekä vahva brändi. R-kioski on valtakunnallinen toimija, jonka tuntevat käytännössä kaikki Hangosta Ivaloon. Ketjulta ja muilta kauppiailta saatava tuki sekä tunnettu brändi tekevät kauppiaana toimimisesta helppoa.

– Ketjun tuki on todella vahvaa. Jos minulla on jokin ongelma, niin saan siihen vastauksen samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä. Koskaan en ole jäänyt ongelmien kanssa yksin, vaan ratkaisu on aina löydetty yhdessä.

– Voin lämpimästi suositella kauppiaana toimimista. Tämä on hauskaa hommaa, ja jokainen päivä on erilainen, Teemu summaa.

R-kioski on kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. Katso kokemuksia R-kioskista työpaikkana!

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi