TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Valentina Rajajärvi: ”R-kioskilla yrittäjänä oleminen on helppoa”

Valentina Rajajärvi toimii R-kioskin kauppiaana Helsingin Vuosaaressa. Kauppiaaksi ryhtyminen vaati Valentinalta rohkeutta, mutta R-kioskissa yrittäjänä toimiminen on hänen mielestään hyvin mielenkiintoista ja monipuolista. Yrittäminen on tehty helpoksi ja tarvittavaa tukea sekä apua on aina saatavilla.

R-kioskin kauppias toimii itsenäisenä yrittäjänä franchise-periaatteella siten, että kioski on yrittäjän omistuksessa oleva osakeyhtiö. Valentinan kioski sijaitsee Vuosaaressa Kaivonkatsojantiellä. Vaativan työn vastapainoksi Valentina viettää vapaa-aikaansa kahden koiransa kanssa lenkkeillen, uimassa käyden sekä ruokaa laittaen.

“R-kioski antaa yrittäjälle paljon monipuolisuutta sekä itsenäisyyttä.”

– Olen kotoisin Virosta, mutta asunut Suomessa jo 24 vuotta, Valentina kertoo.

– R-kioskini on sellainen lähikioski, ihana lähikauppa. Meillä on paljon vakioasiakkaita, jotka tykkäävät asioida meillä. He kertovat paljon itsestään sekä omasta elämästään. Viihdyn kioskilla todella hyvin, hän kuvailee.

Valmiin paketin mukaan on helppo toimia

Valentina toimii kauppiaana nyt neljättä vuotta. Ennen kauppiaana aloittamistaan Valentina työskenteli pitkään erilaisissa myyjän tehtävissä. R-kioskilla Valentina aloitti vuonna 2007. Hän toimi ensin myyjänä ja sitten esimiehenä. Kauppiaaksi ja yrittäjäksi Valentina halusi lähteä omaa tulevaisuuttaan ajatellen.

– Olen sen ikäinen ihminen, että työn etsimisen kanssa tulisi jossain vaiheessa varmasti vähän vaikeuksia. Ajattelin, että itsenäisenä yrittäjänä toimiminen olisi hyvä, sillä työllistäisin itseni ja muitakin henkilöitä. R-kioski tarjosi mahdollisuuden sen alan yrittäjyyteen, minkä minä osaan parhaiten ja mikä minua kiinnostaa, Valentina perustelee.

– R-kioskilla yrittäjänä oleminen on helppoa. Se on valmis paketti. Jos noudatat sääntöjä, niin kaikki menee hyvin. Ei siinä voi mennä huonosti, hän hymyilee.

Apua ja tukea on aina saatavilla

Valentina kokee, että koko R-kioskin ketjussa vallitsee hyvä yhteishenki. Kauppiaat tukevat toisiaan ja haluavat auttaa toisiaan onnistumaan. Parasta kauppiaan työssä ovat Valentinan mielestä asiakaspalvelu sekä ihanat työkaverit, joka toimivat yhdessä tiiminä.

– Olen ylpeä R-kioskista. Toiminta kehittyy jatkuvasti. R-kioski antaa yrittäjälle paljon monipuolisuutta sekä itsenäisyyttä. Kyseessä on vahva brändi, jonka kaikki tuntevat, Valentina summaa.

– Apua ja tukea saa. Tieto kulkee hyvin ja ympärillä on todella mahtavia ihmisiä. Olen kiitollinen ja tyytyväinen siitä, että saan työskennellä R-kioskilla, hän kiteyttää.

R-kioski on kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. Katso kokemuksia R-kioskista työpaikkana!

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi