Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Heillä on ennen kaikkea erittäin hyvä ja asiantunteva palvelu”

Mavi-Kaluste on vuonna 1990 perustettu kalustemyymälä. R Mokki Oy on ollut yksi Mavi-Kalusteen yhteistyökumppaneista aivan toiminnan alusta alkaen. Eniten Mavi-Kaluste arvostaa Mokin hyvää ja asiantuntevaa palvelua.

– Aloitimme yritystoiminnan veljeni kanssa vuonna 1990. Toimimme hyvin pitkälti tässä Satakunnan alueella, mutta toimintaa on enenevissä määrin myös Turun ja Helsingin alueella. Nyt kun olemme ottaneet mukaan valikoimiin myös perinne- ja retrokeittiöt, on asiakaskuntamme laajentunut todella paljon, kertoo Manu Kuusisto, toinen Mavi-Kalusteen perustajaveljeksistä.

Mokki tuntee myymänsä tuotteet

Yhteistyö Mavi-Kalusteen ja Mokin välillä on lisääntynyt merkittävästi sen jälkeen, kun Mokki sai edustettavakseen myös Hettichin.

– Heillä on ennen kaikkea erittäin hyvä ja asiantunteva palvelu. He tuntevat myymänsä tuotteet. On tärkeää, että edustajat käyvät myös moikkaamassa meitä silloin tällöin. Siten saamme hyödyllistä tietoa ja infoa uusista tuotteista, Kuusisto sanoo.

– Heidän järjestämänsä Puuseppäpäivät ovat myös aina olleet erittäin hyviä tapahtumia. Olemme olleet aina mukana, Kuusisto lisää.

Uusia trendejä maailmalta

Mokilla on pitkä ja vankka kokemus alalta. Kuusiston arvion mukaan Mokki on aikoinaan ollut yksi Suomen ensimmäisiä helafirmoja. Henkilökunta on hyvin ammattitaitoista ja henkilökemiat pelaavat hyvin yhteen.

– Mokin kautta saamme hyvin paljon uusia trendejä maailmalta. Etenkin tämä AvanTech-laatikko, minkä Hettich nyt lanseerasi, on kaikin puolin erittäin hyvä ja trendikäs tuote. Kuluttajat ovat ottaneet sen erittäin hyvin vastaan, Kuusisto iloitsee.

– Olemme ja haluamme olla jatkossakin ajan hengessä mukana. Uskon, että jos emme tekisi Mokin kanssa yhteistyötä, niin jäisimme kyllä paitsi monista uusista ideoista, Kuusisto kiteyttää.

R Mokki on Seinäjoella toimiva rakennus- ja kalustehelojen tukkukauppaan erikoistunut yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi