Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”RainMaker hoitaa henkilöstöhallinnon meitä paremmin”

Rush Finlandin trampoliinipuistot tarjoavat hauskanpitoa ja liikunnan iloa Helsingissä ja Vantaalla. Ensimmäinen puisto avattiin kaksi vuotta sitten, minkä jälkeen yrityksen kasvu on ollut nopeaa. Henkilöstön määrän kasvaessa nopeasti henkilöstötoimintojen merkitys on korostunut. Yhteistyö HR-alan yrityksen, RainMakerin, kanssa on ratkaissut haasteita.

– Kun meillä alkoi olla enemmän porukkaa töissä, yhden henkilön hoitama HR ei enää riittänyt. Emme itse ole varsinaisia henkilöstöhallinnon ammattilaisia, joten ajattelimme, että joku muu voisi hoitaa sen meitä paremmin, Rushin toimitusjohtaja Mikko Vihersalo kertoo.

Rushin ja RainMakerin välinen yhteistyö käsittää käytännössä kaikki työntekijän ja työnantajan välisen kanssakäymisen palvelut. RainMakerilta voi myös ostaa erilaisia järjestelmiä esimerkiksi työvuorojen suunnitteluun ja palkanmaksuun.

Henkilöstöön satsaaminen on tärkeää

– Henkilöstöön satsaaminen on merkittävää, jotta työntekijämme työskentelevät intohimoisesti. RainMakerin ja heidän Life-palvelunsa avulla pystymme mahdollisimman paljon kuulemaan työntekijöitämme, Vihersalo sanoo.

“Henkilöstöön satsaaminen on merkittävää, jotta työntekijämme työskentelevät intohimoisesti.”

Sillä, miten työntekijät omaksuvat yrityksen liiketoiminnan ja –idean, on äärimmäisen iso merkitys. Työvoimapainotteisuuden lisäksi Rushin tapauksessa merkittävää on myös työntekijöiden verrattain nuori ikä.

– Työntekijämme ovat keskimäärin asiakaskuntamme ikäluokkaa. Siksi on tärkeää, että he saavat mahdollisimman paljon ääntään ja ideoitaan kuuluviin, Vihersalo selventää.

Yhteistyö lupaa hyvää

RainMakerin ja Rushin yhteistyö on jatkunut vasta lyhyen aikaa, joten paljon potentiaalia on vielä hyödyntämättä. Monia projekteja on pistetty jo alulle, ja yhteistyö lupaa hyvää.

– RainMakerin osaamisen kautta saamme työntekijöidemme potentiaalia esille entistä enemmän, minkä lisäksi uskomme meidän asiakkaidemme kokemuksen parantuvan. Toivottavasti se muuttuu euroiksi kassassa, Vihersalo toteaa.

RainMaker on asiantuntijapalveluyritys, joka tarjoaa myynnin sekä henkilöstö- ja taloushallinnon osaamista ja palveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi