Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Asiakaslähtöistä palvelua alusta loppuun asti

Rakennus Mäntylä rakensi Kaarinaan Metsolankadulle rivitaloyhtiön vuonna 2016. Yksi taloyhtiön asukkaista on Maaret Lindholm. Maaret osti asuntonsa hyvissä ajoin rakennusvaiheen aikana ja pääsi vaikuttamaan monipuolisesti pintamateriaalien valintaan. Rakennus Mäntylän toimintaa Maaret kuvailee asiakaslähtöiseksi.

Maaret Lindholm työskentelee ravintola-alalla sekä ohjaa ryhmäliikuntatunteja. Hänellä on kaksi koiraa ja vapaa-ajallaan hän harrastaa paljon liikuntaa. Maaretin koti, 72,5 neliön kolmio, on osa Rakennus Mäntylän Kaarinan Metsolankadulle vuonna 2016 rakentamaa rivitaloyhtiötä. Taloyhtiössä on yhteensä 11 asuntoa.

“Olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen. Rakennus Mäntylän kanssa oli helppo kommunikoida ja he olivat alusta asti todella asiakaslähtöisiä.”

 
– Tämä on alueena todella rauhallinen ja kiva. Luonto on lähellä, Maaret sanoo.

”Minulle oli tärkeää, että sain valita pintamateriaalit itse”

Rivitalokolmio on Maaretin oma ensiasunto. Hän kävi asuntonäytössä alkuvuodesta 2016, teki alustavan varauksen ja lopulta ostopäätöksen. Taloyhtiön sijainti miellytti aina Kaarinassa asunutta Maaretia.
 
– Kun oli ajoissa liikkeellä, niin sai päättää todella paljon kaikista pintamateriaaleista. Se oli hyvä ja kiinnostusta herättävä asia. Minulle oli tärkeää, että sain valita pintamateriaalit itse, Maaret kertoo.
 
– Tontti on omistustontti. Sillä on sellainen merkitys, ettei tontista tarvitse maksaa vuokraa. Miellän asian itse niin, että parempi vaihtoehto on se, että tontti on oma, Maaret toteaa.

”He tekivät sen, mitä olivat luvanneetkin”

Rakennusprosessin aikainen kommunikointi Rakennus Mäntylän kanssa sujui Maaretin mukaan hyvin. Yhteyttä oli helppo pitää. Asiakaspalvelu oli hänen mielestään juuri sellaista kuin sen pitäisi ollakin, eli todella hyvää ja asiakasta huomioivaa.
 
– Rakennus Mäntylän kanssa oli todella helppo sopia yksityiskohdista. Heiltä sai todella selkeät ohjeet. Jo välittäjältä sai ohjeet siihen, että mistä mennään valitsemaan pintoja ja mitä siihen kuuluu, Maaret summaa.
 
– He tekivät sen, mitä olivat luvanneetkin, Maaret kiteyttää.

”Olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen”

Maaret on ollut tyytyväinen lopputulokseen ja viihtynyt kodissaan hyvin. Asunto on avara ja valoisa. Valmis kokonaisuus on omannäköinen. Rakennus Mäntylä rakensi Maaretin pihalle erikseen myös katoksen sekä ritiläseinämän.
 
– Olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen. Rakennus Mäntylän kanssa oli helppo kommunikoida ja he olivat alusta asti todella asiakaslähtöisiä, Maaret kiittelee.
 
– Parasta tässä kodissa on se, että tämä on niin valoisa. Olohuone- ja keittiöratkaisu on tilava ja käytävä on tehty leveäksi. Se tuo tilan tunnetta. Kesäisin parasta on tietysti tuo oma takapiha ja terassi, Maaret päättää.

Rakennus Mäntylä tarjoaa rakennustuotantoa yli 20 vuoden kokemuksella. Yrityksen erityisosaamista ovat rivitalokohteet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi