Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Meidän ei tarvinnut muuta tehdä kuin muuttaa”

Tiina ja Juha Lepistö asuvat Oulussa Soittajankankaalla Hiukkavaaran uudella asuinalueella. Heidän kotinsa on Rakennuspalvelu T&T:n rakentama omakotitalo, joka valmistui vuonna 2017. Aiemmin jo yhden omakotitalon itse rakentanut pariskunta on erityisen tyytyväinen siihen, kuinka helposti ja vähällä vaivalla rakennusprosessi heidän osaltaan sujui.

– Emme olleet rakennuttajana, vaan Rakennuspalvelu T&T rakensi tämän talon, jonka me sitten ostimme. Saimme vaikuttaa pintamateriaaleihin ja muihin ratkaisuihin, mutta tontti ja kaikki muu kuuluivat pakettiin. Tämä oli ihan täyden palvelun toimitus, nurmikot olivat kylvettynä, pensasaidat istutettuna ja asfaltti pihalla. Meidän ei tarvinnut muuta tehdä kuin muuttaa, Juha summaa.

– Osuutemme rakennusprosessissa oli se, että iltalenkeillä kävelimme välillä tontin ohi ja katsoimme, miten hommat etenevät, Tiina sanoo.

Muiden asiakkaiden kokemukset vakuuttivat

Sopivaa omakotitaloa etsiessään Tiina ja Juha törmäsivät tuolloin myynnissä ja parhaillaan rakenteilla oleviin Rakennuspalvelu T&T:n kohteisiin Soittajankankaalla. Rakennuttaja oli heille aiemmin tuntematon, joten he lähtivät ottamaan yrityksen toiminnasta tarkemmin selvää.

“Kävimme läpi asiakkaiden kokemuksia, ja käytännössä kaikki mitä luimme, oli positiivista.”

– Nykyään kun kaikki pitää googlettaa, niin tietysti ensimmäisenä otimme Googlen auki ja aloimme selvittää, millainen rakennuttaja tämä Rakennuspalvelu T&T on. Kävimme läpi asiakkaiden kokemuksia, ja käytännössä kaikki mitä luimme, oli positiivista. Se oli ratkaiseva tekijä. En löytänyt mitään negatiivista palautetta. Yritys on kuitenkin toiminut jo toistakymmentä vuotta, eikä täten ole mikään ihan uusi tekijä, Juha muistelee.

– Kävimme katsomassa muita Rakennuspalvelu T&T:n tekemiä taloja ja tykkäsimme niistä hyvin paljon, Tiina jatkaa.

”Kanssakäyminen oli todella avointa”

Valmis koti on Tiinan ja Juhan mukaan juuri heille sopiva. 102-neliöisessä asunnossa on kolme makuuhuonetta ja iso tupakeittiö. Yksi tärkeä kriteeri uuden kodin valinnassa oli oma autotalli Juhan moottoripyöräily- ja moottorikelkkailu-harrastusta varten. Rakennusprojekti valmistui hieman etuajassa sovitun ja selkeän budjetin puitteissa.

– Budjetissa ja lisätöissä ei ollut mitään epäselvää tai salaista, että ”tämä nyt tulee maksamaan ehkä tämän verran”, vaan ”tämä lisätyö maksaa tämän verran ja that’s it”, Juha toteaa.

– Kanssakäyminen oli todella avointa. Minulle tuli hyvä fiilis, kun tiesin, että he esittävät asiat sellaisina kuin ne ovat, eikä mitään yritetä peitellä, Tiina painottaa.

Viimeistelty lopputulos kilpailukykyiseen hintaan

Kokonaisuutena uuden asunnon hinta oli Juhan ja Tiinan mielestä hyvin kilpailukykyinen. Laatuun suhteutettuna sen voi heidän mukaansa laskea isoksi plussaksi – Rakennuspalvelu T&T:n hyvä ja viimeistelty työnjälki saa pariskunnalta paljon kiitosta. Vaivaton ja helppo kokonaisuus säästi Tiinalta ja Juhalta merkittävästi myös aikaa.

“Täällä on tehty kaikki todella siististi.”

– Yhden aiemman rakennusprojektin jälkeen, kun on itse tehnyt näitä samoja asioita, niin on myös silmää katsoa hieman tarkemmin jokaista yksityiskohtaa. Täällä on tehty kaikki todella siististi, Juha kuvailee.

– Voimme suositella Rakennuspalvelu T&T:ta silmää räpäyttämättä, Tiina ja Juha kiteyttävät.

Rakennuspalvelu T&T Oy on Oulun seudulla toimiva, luotettava ja arvostettu rakennusalan yritys, jonka päätoimialana ovat puurakenteiset pientalot.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi