Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Raksystemsin kanssa ei ole ollut mitään ongelmia”

Rauli Pennanen toimi Oulunkylässä sijaitsevan As Oy Mäkitorpantie 13-15 hallituksen puheenjohtajana. 70-luvulla rakennetuissa taloissa ilmeni vesivahinkoja, minkä vuoksi asunto-osakeyhtiö päätti ryhtyä putkiremonttiin. Raksystems valikoitui projektin vetäjäksi, ja yhteistyö yrityksen kanssa on sujunut hyvin.

– Olen toiminut hallituksen puheenjohtajana siitä lähtien, kun muutin tänne vuonna 2012. Tässä kokonaisuudessa on kaksi kolmikerroksista taloa ja 60 huoneistoa. Talot on rakennettu vuonna 1971-72, Rauli Pennanen kertoo.

“Kaikki on mennyt niin kuin on sovittu”

Vuosien varrella taloyhtiössä tapahtui vesivahinkoja. Taloissa tehtiin kuntotutkimuksia, jotka poikivat kuntokartoituksia.

– Kartoituksessa todettiin, että talo on suhteellisen hyvässä kunnossa. Kuitenkin melkein välittömästi kartoituksen jälkeen taloyhtiössä tapahtui isoja vesivahinkoja. Siksi päätimme kiirehtiä putkiremontin aloittamista. Perinteisen putkisaneerauksen lisäksi tehdään sähkönousut, uusitaan ilmastointikoneet ja tehdään autoile sähköpaikat, Rauli kertaa.

Raksystems hoiti kilpailutukset

– Kun olimme lähdössä projektiin, totesimme taloyhtiössä, ettemme pärjää omin voimin. Siksi päätimme valita projektille vetäjän, ja valinta osui Raksystemsiin. Yritys toimii projektin vetäjänä ja yhdyshenkilönä, Rauli kertoo.

Yritys tuli taloyhtiölle tutuksi, kun isännöitsijä vinkkasi sitä remontin vetäjäksi. Raulin mukaan referenssit vaikuttivat valintaan, sillä Raksystemsin aikaisemmat projektit vaikuttivat onnistuneita. Lopulta taloyhtiö teki yrityksen kanssa yhteensä kaksi sopimusta.

“Tällä kokemuksella voin suositella yritystä myös muille”

– Ensimmäiseen sopimukseen kuului suunnittelu ja rakentajan valinta. Toiseen sopimukseen kuuluu rakentamisen projektijohto ja valvonta. Raksystems kilpailutti suunnittelutoimistot ja oli mukana valitsemassa urakan suunnittelijaa. Kun piirustukset olivat valmiina, pidimme hallituksen kokouksen, jossa valitsimme Raksystemsin myös urakan valvojaksi. He olivat olleet mukana suunnittelussa ja palavereissa alusta saakka ja tunsivat talon, Rauli perustelee.

Seuraavaksi vuorossa oli urakoitsijan etsintä. Raksystems haki vastaavanlaiset tarjoukset kahdeltatoista rakentajalta.

– Pidimme useita yhteisiä palavereita, joissa käytiin läpi tarjouksia. Meillä asukkailla ei ollut kokemusta rakennusfirmoista. Raksystems piti huolen siitä, että saamme kaikilta rakentajilta samanlaiset tarjoukset, joissa on huomioitu kaikki kulut, Rauli kertoo.

Yritys pitää sanansa

As Oy Mäkitorpantien remontti on vielä alkuvaiheessa. Suunnitelmat ovat valmiina, ja tällä hetkellä taloyhtiössä tehdään asbestipurkutöitä.

– Raksystemsin kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Kaikki on mennyt niin kuin on sovittu. Tieto on kulkenut, ja aikataulut ovat pitäneet. Se on tällaisissa remonteissa kaikkein tärkeintä, ja niin homma pysyy hanskassa. Iso remontti on vasta alkamassa, Rauli toteaa.

– Raksystemsistä on jäänyt tähän mennessä luotettava kuva. Tällä kokemuksella voin suositella yritystä myös muille, Rauli hymyilee.

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Se tarjoaa asiakkailleen palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistetaan kiinteistöomaisuuden arvon säilyminen ja terveellinen elinympäristö.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi