Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

K-Rauta Seppälä on notkea ja luotettava yhteistyökumppani

Keski-Suomen alueella toimiva Remister Takuuremontit tekee kotitalouksille keittiö-, kylpyhuone- ja sisustusremontteja. Remontteja tehdään vuosittain noin 300, joten hyville kumppaneille ja sujuvalle yhteistyölle on tarvetta. Rautari Oy:n K-Rauta Seppälä on yhteistyökumppani, jolta Remister hankkii tarvitsemansa sisustusremonttitarvikkeet.

Vuonna 1989 perustettu Remister teki yhteistyötä jo K-Rauta Seppälän edeltäjän kanssa, joten yhteistyö oli luonteva jatkumo aikaisemmalle. Nykyinen yhteisyö on jatkuvaa, ja sille on nimetty tietyt yhteyshenkilöt.

– K-Rauta Seppälän kanssa on helppo toimia, koska on kasvot, joiden kanssa voimme asioida, Remisterin yrittäjä ja remonttisuunnittelija Lasse Asmundela kertoo.

Tuotevalikoima on optimaalinen

Remister hankkii K-Rauta Seppälästä kaikki tarvitsemansa sisustusremonttitarvikkeet, kuten lattiapinnat, maalit, vesieristeet ja laatat. Tuotevalikoima on Remisterin kannalta optimaalinen ja vastaa heidän tarpeisiinsa.

“K-Rauta Seppälän kanssa on helppo toimia, koska on kasvot, joiden kanssa voimme asioida.”

– K-Rauta Seppälän tuotevalikoima on yhtä aikaa riittävän suuri ja pieni: kaikki tarvittava löytyy, mutta tavaran hakeminen on nopeaa. Asentajat pystyvät myös soittamaan etukäteen niin, että tuotteet on noudettaessa kerätty valmiiksi, Asmundela selventää.

– Tuotekierto on nykypäivänä nopeaa, ja heidän kauttaan saamme uusia ideoita ja tietoa uutuuksista. Toisaalta me myös voimme viedä heille viestiä siitä, mitä kuluttajat kulloinkin toivovat ja odottavat, Asmundela jatkaa.

Palvelu on välitöntä

Remister haluaa olla tehokas omassa tekemisessään, ja siksi yritys tarvitsee yhteistyökumppanin, joka edesauttaa tavoitteen toteutumista. K-Rauta Seppälä on osoittautunut luotettavaksi yhteistyökumppaniksi, jonka tavaravirta on suuri ja palvelu välitöntä.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme nopean ja vaivattoman remontin. Ilman K-Rauta Seppälän kaltaista luotettavaa, nopeaa ja notkeaa yhteistyökumppania se ei olisi mahdollista, Asmundela päättää.

K-Rauta Seppälä tarjoaa rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.