Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Monipuolista työtä yhdessä hyvien tyyppien kanssa

Emmi Helanne työskentelee RD Velholla teknisen dokumentoinnin osaamisaluevetäjänä ja tiiminvetäjänä. Parasta hänen työssään on sen monipuolisuus.

– RD Velho on strateginen tuotesuunnittelukumppani, jolta pystyy tilaamaan kokonaishankkeita liittyen kaikkeen tuotekehitykseen, Emmi kertoo.

Emmi aloitti RD Velholla vuonna 2014. Ensin hän työskenteli pakkaussuunnittelutiimissä ja siirtyi sieltä myöhemmin dokumentointitiimiin.

“Täällä puhutaan usein siitä, että meillä on tosi kivoja tyyppejä töissä – ja se on ihan totta.”

– Omassa työssäni parasta on monipuolinen tekeminen. Meillä on tietysti myös kivoja asiakkaita ja työkavereita sekä kiva työn sisältö, mutta työnkuvan monipuolisuus on ehkä se parhain asia, Emmi toteaa.

Persoona ratkaisee

Rekrytointivaiheessa RD Velholla kiinnitetään paljon huomiota hakijan persoonaan ja työporukkaan haetaan juuri niitä oikeita tyyppejä. Se on Emmin mukaan tärkeää, koska työntekijät ovat kuitenkin se yrityksen kantava voima.

– Täällä puhutaan usein siitä, että meillä on tosi kivoja tyyppejä töissä – ja se on ihan totta, Emmi painottaa.

– Siihen on satsattu, että millaista porukkaa tänne valikoituu, hän jatkaa.

Henkilöstöön panostetaan aidosti

Henkilöstöön myös panostetaan paljon. Tästä kertoo esimerkiksi se, että RD Velho on ollut mukana Great Place to Work -tutkimuksessa useamman vuoden ajan, sijoittuen oman kategoriansa parhaiden työpaikkojen listalle.

– Great Place to Work -tutkimus antaa aika raakaa dataa työyhteisöstämme sekä siitä, kuinka hyvin asiat täällä oikeasti ovat. Koemme tulokset meille todella tärkeiksi ja listasijoittuminen on ollut iso juttu, Emmi kertoo.

– Jos tykkäät tehdä monipuolisia hommia, olet aktiivinen ja nautit tietynlaisesta säpinästä, niin tämä on hyvä työpaikka, Emmi kiteyttää.

RD Velho on suunnittelutoimisto, jossa työskentelee yli 200 tuotekehityksen ammattilaista. Yritys tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden yhdistämällä muotoilun, mekaniikkasuunnittelun, ohjelmistot sekä elektroniikan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi