Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Timo Tikka, As Oy Yllästunturintie 3: ”Realia Isännöinnin etuja ovat osaaminen, kokemus ja verkostot”

As Oy Yllästunturintie 3:n taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimivan Timo Tikan mukaan Realia Isännöinti on pitänyt hyvää huolta taloyhtiön asioista taloushallinnasta kattoremonttiin. Suuren yhtiön etuja ovat muun muassa asiantuntemus sekä käytettävissä olevat resurssit ja yhteistyöverkostot.

Kun As Oy Yllästunturintie 3 aloitti yhteistyön Realia Isännöinnin kanssa nelisen vuotta sitten, itse isännöitsijä ei vaihtunut.

– Realia Isännöinti osti silloisen isännöintitoimistomme ja sama isännöitsijä sai jatkaa taloyhtiössämme. Toivoimme, ettei palvelun taso laske, eikä se laskenutkaan. Sen sijaan isompi toimisto tarjoaa vielä monipuolisempia palveluja ja heillä on isommat resurssit, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Tikka vakuuttaa.

Verkostoista ja asiantuntemuksesta apua isommissa remonteissa

Helsingin Mellunmäessä sijaitsevaan taloyhtiöön kuuluu neljä rakennusta, jotka ovat rakennettu vuonna 1975. Talojen iän vuoksi suuremmat remontit ovatkin olleet ajankohtaisia ja isosta isännöintitoimistosta on ollut niissä hyötyä. Viimeksi uusittiin vesikatot onnistuneesti ja seuraavana edessä ovat parveke- ja putkiremontit.

– Remonttien kanssa tarvitsemme heidän asiantuntemustaan ja verkostojaan. Isommalla isännöitsijäyhteisöllä on omia yhteistyökumppaneita, joiden kautta tarjouspyynnöt ja kilpailutukset hoituvat helposti ja voimme käsitellä niitä yhdessä hallituksen kokouksissa, Tikka selvittää.

Monipuolinen ja saumaton vuorovaikutus

“Voisin suositella heitä muillekin sen vuoksi, että kyseessä on iso toimisto, heillä on pitkä kokemus ja heiltä löytyy osaamista meidänkin käyttöömme.”

Tikka on ollut tyytyväinen Realian asiakaspalveluhenkisyyteen.

– Meillä on käytössä Majakka-nettipalvelu, josta löytyy tiedotteita ja dokumentteja niin hallituksen jäsenille kuin koko taloyhtiöllekin. Lisäksi isännöitsijä vastaa soittopyyntöihin ja on aina paikalla hallituksen kokouksissa. Yhteydenpito toimii mukavasti ja he reagoivat pyyntöihimme. Vuorovaikutus Realian kanssa on ollut hyvinkin saumatonta, Tikka kuvailee.

Kaiken kaikkiaan Tikka on ollut nelisen vuotta kestäneeseen yhteistyöhön varsin tyytyväinen.

– Voisin suositella heitä muillekin sen vuoksi, että kyseessä on iso toimisto, heillä on pitkä kokemus ja heiltä löytyy osaamista meidänkin käyttöömme, Tikka perustelee.

Realia Isännöinti tarjoaa isännöintipalveluita taloyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi