Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ari Hyvärinen: “RPP Rakennus on vakiinnuttanut roolinsa yhtenä meidän kumppaneista”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Suomen Hoivatilat Oyj on yritys, joka rakennuttaa, rahoittaa, omistaa ja vuokraa kiinteistöjä käyttäjille. Kiinteistöjen rakentamisesta vastaavat Hoivatilojen kumppaniurakoitsijat ympäri Suomen. Keski-Suomessa yhtenä kumppanina urakoi RPP Rakennus Oy.

– Meidän ydinliiketoimintaa on nimenomaan kiinteistön omistaminen ja vuokraaminen, emme ole rakennusliike. Meillä on kumppaniurakoitsijoita, jotka rakentavat meille. Tapauskohtaisesti katsotaan, kenen kumppanin kanssa rakennetaan, kertoo kumppaniyhteistyöstä Suomen Hoivatilojen rakennuttajapäällikkö Ari Hyvärinen.

Hoivatiloilla on erikokoisia kumppaneita, jotka vastaavat erikokoisista hankkeista. Yritys tarvitsi Keski-Suomeen sopivan kumppanin päiväkotihankkeisiin. Hoivatilojen Laukaassa toimiva asiakas toi yritykselle tiedoksi, että RPP Rakennus voisi olla kiinnostunut tällaisesta yhteistyöstä. Lopputuloksena syntyi sopimus ensimmäisestä rakennusprojektista.

RPP Rakennus täytti kriteerit

“Käyttäjäasiakkaan puolesta annettiin ymmärtää, etteivät he pahastuisi, vaikka hankkeessa käytettäisiin paikallista urakoitsijaa. Teimme tiedusteluja ja saimme tiedon, että RPP Rakennuksella on laadukkaan tekijän maine”

Suomen Hoivatilat valitsee kumppaniurakoitsijat tarkasti. Taloudellisten perusteiden lisäksi yritys arvostaa kumppaneissaan yhteistyötaitoja ja palveluhalukkuutta. Urakoitsijoiden paikallistuntemusta arvostavat niin Hoivatilat kuin heidän käyttäjäasiakkaansakin.

– Yksi kriteerimme on se, että yrityksellä tulee olla sen verran liikevaihtoa, ettei koko vuoden vaihto tule yhdestä hankkeesta. Toisena merkittävänä asiana on yhteistyöhalu ja -kyky, Hyvärinen kertoo valintaperusteista.

– Käyttäjäasiakkaan puolesta annettiin ymmärtää, etteivät he pahastuisi, vaikka hankkeessa käytettäisiin paikallista urakoitsijaa. Teimme tiedusteluja ja saimme tiedon, että RPP Rakennuksella on laadukkaan tekijän maine.

“Yhteistyö on ollut erittäin jouhevaa”

“Projekti meni taloudellisesti sekä meidän että urakoitsijan näkökulmasta suunnitelmien mukaan. Kun yhdessä puhalletaan samaan hiileen, kaikki voittavat”

Suomen Hoivatilojen ja RPP Rakennuksen yhteistyö jatkui heti ensimmäisen projektin päätyttyä. Ensimmäinen päiväkoti valmistui Laukaaseen noin vuosi sitten, ja toinen projekti valmistuu muutaman kuukauden kuluttua. Kohdallaan olevan hinnan lisäksi jatkuvuuden ratkaisi nimenomaan yhteistyö.

– Ensimmäisen hankkeen jälkeen keskustelimme RPP:n Tero Poikolan kanssa. Totesimme, että yhteistyö oli ystävällistä ja miellyttävää molemmin puolin. Projekti meni taloudellisesti sekä meidän että urakoitsijan näkökulmasta suunnitelmien mukaan. Kun yhdessä puhalletaan samaan hiileen, kaikki voittavat, Hyvärinen toteaa.

“Myös käyttäjän on oltava tyytyväinen urakoitsijan toimintaan”

Yhteistyön jatkuvuutta ajatellen Hyvärinen nostaa esiin myös päiväkodin loppukäyttäjän, eli Hoivatilojen käyttäjäasiakkaan. Ensimmäisessä kohteessa myös käyttäjäasiakkaan palaute tuki yhteistyön jatkamista.

– Käyttäjäasiakas on ollut hyvin tyytyväinen. Tämä on meille todella oleellinen asia. Meille on erityisen tärkeää, että urakoitsijalla on sellaista ymmärrystä, että se huomioi käyttäjän olevan meille asiakas, jonka toiveita haluamme kuunnella.

– RPP Rakennuksessa on silmiinpistävää se, että palvelualttiutta ja ystävällisyyttä löytyy. Homma menee ammattimaisesti eteenpäin ja tilanteet ratkaistaan tyylikkäästi, Hyvärinen summaa lopuksi.

RPP Rakennus on keskisuomalainen kotimaisuuteen panostava rakennusliike. Yritys on erikoistunut julkisten kohteiden korjausrakentamiseen sekä uusien päiväkotien rakentamiseen. Asiakkaina on julkisen puolen lisäksi yksityisiä henkilöitä ja kotitalouksia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi