Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Ei voi tietää, mistä on jäänyt paitsi, jos ei käy edes kerran”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Joakim Finell työskentelee Savonlinnan OP-Pohjolassa ja on tullut Helsingin Rush-Trampoliinipuistoon yrityksen virkistyspäiville noin kolmenkymmenen työkaverin porukassa. Pomppiminen on maistunut, ja Joakim voisi tulla puistoon myös uudelleen lastensa kanssa.

– Olen täällä ensimmäistä kertaa, ja ihan mahtava paikkahan tämä on kaikin puolin. Pomppiminen käy kuntoilusta, ja olen tykännyt tosi paljon. Voisin tulla omien poikieni kanssa uudestaan oikein mielelläni, Joakim kertoo.

“Kannattaa kerran elämässä ainakin kokeilla. En ole itse paljon trampoliinilla aiemmin pomppinut, ja kyllä on ollut mukavaa.”

Mukavaa vaihtelua muihin liikuntamuotoihin

Joakim harrastaa aktiivisesti liikuntaa, muun muassa salilla käyntiä, juoksua ja sählyä. Pomppimisen hän sanoo olevan niihin nähden mukavaa vaihtelua.

– Kyllähän tämä tekee hyvää. Täällä hengästyy ja saa hien pintaan. Tosi hyvää liikuntaa ja oikeasti hauskaa tekemistä. Pomppiminen kehittää esimerkiksi koordinaatiota, mikä ei juoksemisessa ole niin tärkeässä osassa. Voisi oikeasti tehdä hyvää käydä tällaisessa paikassa ihan säännöllisesti, hän sanoo.

”Kannattaa kokeilla ainakin kerran elämässä”

Ulkopaikkakuntalaisen oli helppo löytää paikalle, sillä puistoon pääsee suoraan junalla Helsingin rautatieasemalta. Joakim suosittelisi trampoliinipuistoa lämpimästi myös muille

– Kannattaa kerran elämässä ainakin kokeilla. En ole itse paljon trampoliinilla aiemmin pomppinut, ja kyllä on ollut mukavaa. Sanotaanko vaikka niin, että ei voi tietää, mistä on jäänyt paitsi, jos ei käy edes kerran, Joakim suosittelee lopuksi.

Helsingissä toimiva Rush on Suomen ensimmäinen trampoliinipuisto.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi