Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Anne-Mari Anttila: ”Minulla on tosi hyvä mieli siitä, että minulla on koko loppuelämän ajaksi hyvä katto ja rännit”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vuonna 1922 rakennettu, nykyään Hostel Riverinä toimiva rakennus on Museoviraston suojelema. Se sijaitsee Porin Karjarannassa upealla paikalla joen varressa. Hostellin 13 huonetta palvelevat turisteja ja työmatkalaisia. Rakennukseen toteutettiin kattoremontti ja rännien sekä kaikkien kattoturvatuotteiden uusiminen alkuvuodesta 2020.

Sadex tekee tiivistä yhteistyötä ympäri Suomen eri kattoremontteja tekevien yritysten kanssa. Hostel Riverin remontissa kumppanina toimi Lännen Laatukatto, jonka kanssa yhteistyö on jatkunut jo pitkään.

– Asiakkaamme saavat sulavasti yhdellä sopimuksella koko kiinteistön vaatimat sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet samalla kertaa muun remontin yhteydessä. Se helpottaa koko remontin tilaamista, Lännen Laatukaton toimitusjohtaja Mikko Ristolainen selventää.

– Yhteistyö Sadexin kanssa on toiminut jo vuosia saumattomasti hyvässä hengessä ja avoimesti kommunikoiden, Ristolainen jatkaa.

Sadex valikoitui hyvien kokemusten perusteella

– Viime joulukuussa, kun haimme ullakolta joulukoristeita, huomasimme siellä vuotojäljen katossa. Kun aloimme paremmin tutkia, niitä olikin useammassa paikassa. Sitten tuli kiire. Yleensä tilanteessa, kun tulee katon läpi vettä, pitäisi tulla paniikki, mutta minua alkoi hymyilyttää. Se oli ihan ihmeellinen reaktio. Sitten tuli jotenkin sellainen olo, että remontin aika on nyt, Hostel Riverin yrittäjä Anne-Mari Anttila naurahtaa.

Anttila on aiemmin tilannut Sadexilta omaan taloonsa sekä omistamaansa sijoituskohteeseen rännit. Hostellin remonttia varten hän sai suositukset samalla tontilla toimivalta yrittäjältä, joka oli myös ottanut kattoremontin Lännen Laatukatolta.

– Naapurin yrittäjä kehotti pyytämään tarjouksen ja niin tein. Lännen Laatukatto oli ensimmäinen paikka mihin soitin, ja siihen sitten päädyin, Anttila muistelee.

Lännen Laatukaton myyjä ei ollut Anttilalle entuudestaan tuttu. Hän kehuu myyjää ihmisläheiseksi.

– Alkuvaiheessa myyjä ei halunnut puhelimessa antaa tarjousta tai lähettää sähköpostia. Hän otti paperit ja esitteet mukaan, joimme kahvia ja katselimme niitä pöydän ääressä. Se oli mielestäni tosi kiva, Anttila kertoo.

Myyjällä oli mukanaan sekä Lännen Laatukaton että Sadexin esitteet. Kattoremontin suunnittelun yhteydessä Anttila valitsi samalla kertaa myös rännit ja kattoturvatuotteet myyjän suositusten perusteella.

Remontti ei vaikuttanut hostellin arkeen

Hostelli on kaksikerroksinen rakennus, jossa oli päällekkäin kaksi kattoa. Alla oli vanha peltikatto, jonka päälle on aikoinaan ladottu tiilikatto. Urakkaan kuului siis kattojen purkaminen, sen uusiminen sekä uusien rännien ja muiden kattoturvatuotteiden asennus.

– Minulle sanottiin aluksi, että remontti kestää kaksi viikkoa. Kun remontti alkoi, ensimmäisen viikon satoi, joten he pystyivät olemaan ensimmäisellä viikolla vain kaksi päivää. Toinen viikko oli hyvä ja silloin he saivatkin remontin valmiiksi, eli se tuli nopeammin, kuin luulin, Anttila kehuu.

Anttila kertoo olevansa erityisen yllättynyt remontin ja työntekijöiden siisteydestä. Remontti ei vaikuttanut hostellin arkeen ollenkaan.

Tuloksena tyylikäs ja hieno katto

Nyt River Hostel sopii ulkonäöllisesti saman tontin kahteen muuhun rakennukseen. Muutos oli huikea. Anttila kuvailee kattoa tyylikkääksi ja hienoksi.

– Minulla on tosi hyvä mieli siitä, että minulla on koko loppuelämän ajaksi hyvä katto ja rännit, Anttila huokaisee tyytyväisenä.

– Itselläni on taas yksi kohde, mihin keväällä aletaan tekemään kattoremonttia. En aio varmaan edes kysyä muualta tarjouksia, Anttila summaa.

Sadex on kotimainen perheyritys, joka kehittää, myy ja asentaa laadukkaita sadevesijärjestelmiä sekä kattoturva- ja tikastuotteita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi