Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Siisti ja haluttu lopputulos

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Espoolainen Panu Oikkonen on nelihenkisen perheen isä. Perhe rakentaa parhaillaan uutta omakotitaloa, johon Sadex asensi sadevesijärjestelmän sekä kattoturvatuotteet tammikuussa 2017. Yhteistyö Sadexin kanssa sujui hyvin ja lopputulos on halutun mukainen.

Rakennusprojekti on perheen ensimmäinen. Rakennusmaailma on kuitenkin Panu Oikkoselle tuttua hänen työnsä kautta. Panu toimii vastaavana mestarina louhinta-alan yrityksessä.

– Tämä on kaksikerroksinen, puurankarunkoinen sekä lautaverhoiltu omakotitalo. Arkkitehti luonnosteli talon meidän toiveidemme pohjalta. Sen jälkeen suunnittelimme eri alojen suunnittelijoiden kanssa kokonaisuuden valmiiksi. Asuinpinta-alaa on reipas 180 neliötä. Alakerta on yläkertaa isompi, Panu summaa.

Sadex tuli perheelle tutuksi kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien kilpailutuksen yhteydessä. Tarjouksia pyydettiin useammalta yritykseltä, joista lopulta kolme tarjousta olivat keskenään vertailukelpoisia. Yksi tarjouksista oli Sadexin.

– Lopulta hinta ratkaisi. Kaikkien kolmen toimijan kanssa oli kuitenkin ensin varmistettu, että yhteistyö onnistuisi, Panu kiteyttää.

Talviasennus vei kolme päivää

Sadex toimitti taloon sadevesijärjestelmän sekä kattoturvatuotteet. Asennus toteutettiin tammikuussa 2017. Työ vei yhteensä noin kolme päivää. Talviasennus tarjottiin kampanjahintaan hieman tavallista hintaa edullisemmin.

– Asennus valmistui sovitussa aikataulussa. Paikat jäivät työn jälkeen siistiksi eikä pihaankaan tullut lumen päällä liikkuessa jälkiä. Minun kallis kahden euron katuharjani kuitenkin rikottiin törkeästi. Seuraavalla viikolla tuotiin uusi katuharja Sadexin logolla varustettuna, Panu naurahtaa.

– Syöksyt piti alun perin kiinnittää nurkkalautojen viereen, mutta ne kiinnitettiin nurkkalautoihin. Asiasta oltiin sovittu suullisesti, mutta sitä ei tullut merkittyä mihinkään kirjallisesti, Panu muistelee.

– Kyse on kuitenkin lähinnä ulkonäköasiasta, eikä tämä ole mikään iso juttu. Lisätöitä se kuitenkin aiheutti. Sadex korvasi lisätyöt hyvityksellä. Tämä on sitä yleistä rakennusalan laatuajattelua – kaikille sattuu virheitä ja kysymys on ennen kaikkea siitä, miten ne hoidetaan, Panu kertoo.

Siisti ja haluttu lopputulos

Kiinnityspaikan vaihtumisesta huolimatta lopputulos on Panun mukaan halutun mukainen. Yhteistyö Sadexin kanssa sujui hyvin ja aikataulut pitivät. Asiointi oli sujuvaa.

– Saavutimme halutun lopputuloksen ja sehän on se tärkein asia. Lopputulos on ulkonäöllisesti siisti eikä mitään teknisiäkään virheitä tai vikoja ole ilmennyt. Vedet kulkevat niin kuin pitääkin, Panu kuvailee.

– Asennus sujui ripeästi ja yhtä kyytiä siten, että kaikki työt tehtiin peräkkäisinä päivinä. Jos etsii sadevesijärjestelmien tai kattoturvatuotteiden asentajaa, niin suosittelen pyytämään tarjouksen Sadexilta!

Sadex on kotimainen perheyritys, joka kehittää, myy ja asentaa laadukkaita sadevesijärjestelmiä sekä kattoturva- ja tikastuotteita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.