Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Saamme koko perheenä lisää yhteistä aikaa”

Suvi Teräsniska asuu perheensä kanssa historiallisessa, 1930-luvulla valmistuneessa vanhassa kaupparakennuksessa Oulussa. Kahden viikon välein perheen kotona käy Koti Puhtaaksi Oy:n kotisiivouspalvelu. Siistin kodin lisäksi kotisiivouspalvelu mahdollistaa perheelle arvokasta yhteistä vapaa-aikaa hektisen arjen keskelle.

Laulajana Suvin työ on tietyllä tapaa juuretonta – töitä tehdessään hänen kotinsa on milloin takahuone ja milloin hotellihuone.

– Tämä koti on minulle sellainen oma turvasatama, mihin on ihana palata pitkän työrupeaman jälkeen. Sen takia tykkään myös siitä, että koti on kaunis ja siisti, Suvi kertoo.

Kotimaisuus oli tärkeä tekijä

Perheen kotona käy kahden viikon välein kaksi Koti Puhtaaksi Oy:n siistijää, jotka siistivät eri huoneet, keittiöt ja kylpyhuoneet.

– Minullahan on kotona kolme pientä lasta. Se sotkun määrä on vakio – sitä tulee joka viikko, sitä tulee joka päivä, Suvi naurahtaa.

Koti Puhtaaksi Oy:ssä Suvin vakuutti erityisesti palvelukokonaisuuden selkeys ja kotimaisuus.

– Minusta on ihanaa, että kotisiivouspalvelussa on kotimaisia tekijöitä. Minulle tulee olo, että nyt on kyse todella suomalaisesta yrityksestä, Suvi sanoo.

“Olen ollut todella tyytyväinen siivouspalvelun laatuun”

Kotisiivouspalvelu on osoittautunut perheen arjessa hyvin merkitykselliseksi. Suvin omien sanojen mukaisesti aina kun kotiin siivouksen jälkeen tulee, on fiilis hyvä. Yksi tärkeä tekijä Suville ja hänen perheelleen on lisääntynyt vapaa-aika – niin koko perheen yhteinen aika kuin Suvin oma aika.

– On ollut ihan äärimmäisen ihana huomata, kuinka siivouspalvelu luo arkeen ihan uudenlaista rytmiä ja järjestystä. Se tuo sinulle myös vapaa-aikaa. Meille perheenä tällainen siivouspalvelu merkitsee tietysti siistin kodin lisäksi sitä, että saamme koko perheenä lisää yhteistä aikaa ja se on ihan äärimmäisen arvokasta tänä päivänä, Suvi painottaa.

– Olen ollut todella tyytyväinen siivouspalvelun laatuun. Siihen on myös mahdollisuus itse vaikuttaa jättämällä palautetta ja toiveita. Minulle sellaista suurta mielihyvää tuottaa se, että kun meillä on lasinen saunan ovi – jonka siivous on hermoja raastavaa – niin nyt se on kahden viikon välein putipuhdas. Silloin siinä ei ole yhtäkään sormenjälkeä tai vesipisaraa. Ai että minulle tulee siitä hyvä olo, Suvi hymyilee.

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys, joka tarjoaa nimensä mukaisesti kotisiivouspalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi