Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Sähkö Vili Oy toteuttaa sisustussuunnittelijan valoisimmat toiveet

Mari Tullila toimii sisustussuunnittelijana Versatile Design Finlandissa, jossa hän suunnittelee sisustuksia niin yksityisille henkilöille, kuin yrityksille. Sisustussuunnittelijana Tullila tekee tiivistä yhteistyötä Sähkö Vili Oy:n ammattilaisten kanssa. Luotetun yhteistyökumppanin kanssa työskentelyssä säästytään väärinymmärryksiltä.

– Silloin kun yhteistyökumppani on sellainen, jonka tuntee, on toimintamalli molemmille osapuolille selkeä. Tieto kulkee paremmin, ja säästytään mahdollisilta väärinymmärryksiltä. Toiminta on tehokkaampaa, Tullila pohtii.

Joustava kumppani erityisesti pienkohteissa

Tullila kertoo, että Sähkö Vili on ollut joustava yhteistyökumppani pienemmissä kohteissa, joissa remontin eteneminen on muista syistä viivästynyt.

– Joskus tarvitaan vähän joustoa, kun ei voi tarkkaan sanoa, että milloin jokin työ valmistuu. Sähkö Vilille voi ennakoivasti ilmoittaa, että ensi viikolla voitte tulla. Siinä he ovat pystyneet joustamaan hyvin ja tulemaan vastaan asiakkaan tarpeisiin.

Asiantuntevat ideat säästävät aikaa

“Voin suositella Sähkö Viliä, koska heidän kanssaan on ollut helppoa olla vuorovaikutuksessa.”

Tullila kertoo pitävänsä yrityksen toiminnasta myös siinä, että työn tekemisen lisäksi Sähkö Vili osallistuu tiiviisti suunnitteluun ja ideointiin.

– Jos on vaikka joku paikka, johon haluaisin tietynlaisen valon, on siellä päässä tuntemusta erilaisista valmistajista ja osaavat he ehdottaa oikeaa valmistajaa.

Sähkö Vililtä saa Tullilan mukaan hyviä neuvoja ja näkemyksiä siihen, mitä kannattaa suunnitella ja mitä ei. Tällöin suunnittelijalta ei kulu turhaa aikaa kannattamattomien ratkaisujen miettimiseen.

– Voin suositella Sähkö Viliä, koska heidän kanssaan on ollut helppoa olla vuorovaikutuksessa. He ovat todella kiinnostuneita kohteista ja haluavat perehtyä niihin hyvin.

Sähkö Vili on suomalainen sähkö-, tietoliikenne- ja antennityötä tarjoava yritys. Sähkö Vili palvelee yrityksiä, taloyhtiöitä ja kotitalouksia pääkaupunkiseudulla ja sen ympäryskunnissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi