Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Yhteistyö konkretisoituu parempina myyntituloksina

Wulff-Yhtiöt Oyj on yritys, joka tarjoaa paitsi tunnettuja toimistotuotteita myös esimerkiksi asiantuntijapalveluja. Työpaikkojen sujuvan arjen varmistava yhtiö on tehnyt yhteistyötä Saintex Oy:n kanssa jo noin 30 vuoden ajan. Saumaton kumppanuus on johtanut konkreettisiin tuloksiin.

Saintex on Suomen vanhin yhä toiminnassa oleva muovisaumatehdas. Enimmäkseen yritys tunnetaan heijastimistaan, mutta sen monipuolinen toiminta palvelee yhteistyökumppaneita muillakin toimialoilla.

– Meille Saintex valmistaa meidän näköisiämme, personoituja ja yksilöityjä tuotteita. Yhteistyömme alkoi yhdellä tuotteella, mutta se on laajentunut ja monipuolistunut, Wulffin tuotekehitysjohtaja Mika Vesanen selventää.

Yhteistä tuotekehitystä ja saumatonta asiakaspalvelua

Wulffin liiketoiminta käsittää nykyään paljon muutakin kuin toimistotarvikkeita. Toimintaan kuuluu jälleenmyynnin lisäksi nykyisin esimerkiksi tuotteiden kehittäminen yhdessä tavaranvalmistajien kanssa. Saintex on yksi Wulffin toimitusryhmään kuuluvista yrityksistä.

“Yhteistyö on erittäin sujuvaa, ja Saintex on todella hyvä henkilökohtaisen palvelun suhteen.”

– Me esimerkiksi kehitämme mielessämme jonkun tuotteen ja rupeamme viilaamaan ja kehittämään sitä Saintexin kanssa. Katsomme yhdessä, saisimmeko siitä hyvän tuotteen aikaiseksi, Vesanen avaa.

– Meidän yhteistyömme on jatkunut jo niin pitkään, että pystymme sanomaan asioista juuri niin kuin ne ovat. Yhteistyö on siis erittäin sujuvaa, ja Saintex on todella hyvä henkilökohtaisen palvelun suhteen, Vesanen lisää.

Hinta-laatusuhde on erinomainen

Hyvän asiakaspalvelun lisäksi Saintex saa kiitosta kotimaisten tuotteidensa hinta- laatusuhteesta ja toimintavarmuudesta. Yhteistyö on ollut sujuvuuden lisäksi tuloksellista, mikä luonnollisesti korostuu liiketoimintaa harjoitettaessa.

– Myyntiorganisaationa me mittaamme itseämme tuloksella ja rahalla, joten suurin konkreettinen hyöty on yhteistyön kautta saadut myyntitulokset, Vesanen toteaa tyytyväisenä.

Saintex Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa design-, pehmo- ja jousiheijastimia, sekä erilaisia tuotteita kodin ja konttorin tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi