Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ilmainen huvipuistopäivä on merkittävä asukasetu

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jarkko Mäkinen ja Marjo Stenman saapuivat Lumo-vuokrakotien huvipuistopäivään Särkänniemeen. Lumo järjesti Särkänniemessä yksityistilaisuuden palkitakseen asiakkaitaan. Jarkon ja Marjon mukaan asiakastilaisuuteen osallistumalla välttyi pitkiltä jonotusajoilta.

Jarkon ja Marjon mukaan asukaspäivä Särkänniemessä on todella hieno juttu. He mainitsevat myös muiden asuntofirmojen järjestävän huvipuistopäiviä, mutta Lumo- vuokrakotien järjestämä päivä erottuu muista maksuttomuudella.

– VVO:n kautta tarjottiin tällaista etua, että pääsee tänne ilmaiseksi. Varasin sitä kautta sitten neljä lippua, Jarkko kertoo.

Asiakastapahtumassa välttyy jonottamiselta

– Ensinnäkin huomasimme saapuessamme, että sisäänpääsy sujui huomattavasti paremmin kuin aiemmilla kerroilla täällä vieraillessamme. Asiakastilaisuuteen oli parempi fiilis saapua, Jarkko miettii.

“Omia suosikkejani ovat kaikki vesilaitteet. En ole vielä käynyt Tukkijoessa, mutta aion kyllä mennä.”

Pienempien ruuhkien ja jonoilta välttymisen lisäksi yksityistapahtuma eroaa tavallisista huvipuistopäivistä Jarkon ja Marjon mukaan myös muilla tavoin. Kaikki laitteet ja myyntipisteet eivät ole auki, mutta tarjonta on silti heidän mielestään riittävä.

– Lisäksi tulee katsottua, näkyykö naapureita, Marjo naurahtaa.

Hyvä ilma kruunasi huvipuistopäivän

Jarkon mukaan Särkänniemen laitteet ovat hienoja. Lisäksi päivälle sattunut hyvä sää nousee esiin hänen tiivistäessään kokemuksiaan huvipuistopäivästä.

– Omia suosikkejani ovat kaikki vesilaitteet. En ole vielä käynyt Tukkijoessa, mutta aion kyllä mennä, Marjo lisää.

Särkänniemi on Tampereella sijaitseva huvipuisto, josta löytyy huvilaitteiden lisäksi Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Angry Birds Land, Pelitori, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi