Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Joustavaa ja mutkatonta yhteistyötä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Lumo-vuokrakodit järjesti asiakkailleen neljännen huvipuistopäivän toukokuussa 2018. Huvipuistopäivät ovat yrityksen pidetyimpiä asiakasetuja. Särkänniemi vetää asukkaita ympäri Suomea, ja sinne mahtuu kerralla tuhansia vieraita nauttimaan kesäpäivästä.

Lumo tahtoo tarjota parasta asumisen palvelua ja kaupunkiasumista. Lumo-vuokrakotien asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistön mukaan Särkänniemessä järjestetyt huvipuistopäivät ovat yksi tapa palkita asiakkaita ja tarjota heille hyviä elämyksiä, koko perheen yhdessäoloa ja hauskoja muistoja.

– Huvipuisto on siitä näppärä paikka, että se saavuttaa ison joukon asiakkaita. Särkänniemeen on helppo tulla ympäri Suomen, miettii Lumo-vuokrakotien johdon assistentti Riikka Ilmakunnas.

Tapahtumissa näkyy paljon iloisia kasvojaa

– Asukkaat odottavat innolla huvipuistopäiviä, ja ne varataan nopeasti täyteen. Täällä näkyy paljon iloisia naamoja, ja se on meille tärkeää, Kivistö kertoo.

“Kun tekee yhteistyötä Särkänniemen kanssa, tuntuu se siltä kuin tekisi hommia työkaverin kanssa.”

Ilmakunnas ja Kivistö kuvailevat yhteistyötä Särkänniemen kanssa joustavaksi ja mutkattomaksi. Särkänniemen asiakaspalvelu on heidän mielestään ystävällistä ja ammattitaitoista. Lisäksi Särkänniemi pohtii oma-aloitteisesti, kuinka tapahtumista voisi hioa juuri Lumo-vuokrakodeille ja heidän asiakkailleen sopivia.

– Kun tekee yhteistyötä Särkänniemen kanssa, tuntuu se siltä kuin tekisi hommia työkaverin kanssa, Kivistö pohtii.

Särkänniemi sopii hyvin asiakastilaisuuksiin

Lumon ja Särkänniemen yhteistyö on sujunut alusta alkaen hyvin. Kivistö ja Ilmakunnas pitävät Särkänniemen miljööstä ja kertovat tapahtumajärjestelyjen toimivan mainosti.

– Suosittelemme asiakastilaisuuden järjestämistä Särkänniemessä. Tänne on helppo tulla ja kaikki viihtyvät, Ilmakunnas tiivistää.

Särkänniemi on Tampereella sijaitseva huvipuisto, josta löytyy huvilaitteiden lisäksi Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Angry Birds Land, Pelitori, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.