Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jorma Strand: ”Satucon antoi minulle vapauden keskittyä ydinosaamiseeni”

Jorma Strand on sisätautilääkäri sekä yleislääketieteen erikoislääkäri ja työskentelee tällä hetkellä Oulun Terveystalossa. Hän on ollut Satuconissa mukana jo 15 vuotta. Strand ei voisi olla tyytyväisempi siihen, että hän saa täysin keskittyä tutkimustyöhön ja muihin töihinsä, kun muut hoitavat hallinnolliset asiat hänen puolestaan.

Strand on valmistunut 70-luvun lopussa lääkäriksi ja saanut erikoislääkärioikeudet vuonna 1985. Vuodesta 2000 lähtien hän on suuntautunut diabeteksen tutkimiseen ja aloitti kliiniset lääketutkimukset.
– Satuconin perusidea on, että kaikki lääkärityön ulkopuolinen toiminta hoidetaan yhtiön kautta ja lääkäri voi keskittyä ydinosaamiseensa, Strand kertoo.

Jorma Strandin toimenkuvaan kuuluu sekä vastaanoton pitämistä sekä tutkimustoimintaa ja tutkimuspotilaiden hoitoa.

“Jos en olisi liittynyt Satuconiin, en varmasti näin mittavaa tutkimustyötäkään olisi tehnyt.”

– Kirjanpito ja monet yhtiöverotukselliset asiat muuttuvat koko ajan. Minun ei tarvitse murehtia niistä tai tankata illan pimeinä tunteina, että mitenköhän tämä menee, Strand kiittelee.

Joustava järjestelmä

Strand on ollut Satuconissa vuodesta 2002 lähtien. Ennen liittymistään hän huomasi, että sopimusten tekemiseen ja kirjanpitoon meni paljon aikaa.

– Mietin, että joko lopetan tai löydän ratkaisun tähän. Nyt kaikkien sopimuksien tekeminen, kustannusjaot ja hoitajien palkkaukset hoituvat Satuconin kautta. Jos en olisi liittynyt Satuconiin, en varmasti näin mittavaa tutkimustyötäkään olisi tehnyt, Strand muistelee.

Satucon mahdollistaa myös sen, että työntekijä voi itse määritellä työaikojaan. Kaikki tapahtuu Strandin mukaan hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Olen nyt uudella kynnyksellä, kun minun täytyy luopua työstä ja olen sitä osittain jo tehnytkin. Olen päätynyt siihen, että en lopeta töitä kertarytinällä. Tämä on hyvin joustava järjestelmä, Strand pohtii.

”Ei ihmeihmisiä, vaan tolkkutyyppejä”

Strand kertoo, että Satuconin jäsenet ovat pääsääntöisesti erikoislääkäreitä ja työkavereita löytyy ympäri Suomen. Yhteisenä tavoitteena on pitää korkeaa ammattitaitoa yllä ja saada mukaan yhteistyökykyisiä ihmisiä.

– Toivomme sellaisia asioita, mitä ihmiset muutenkin elämässä arvostavat. Ei tarvitse olla ihmeihmisiä, vaan ihan tolkkutyyppejä, Strand päättää.

Satucon Oy on vuonna 1986 perustettu, työntekijöidensä omistama erikoislääketieteen palveluyritys. Yrityksen liiketoiminta muodostuu lääkäreiden ja tiimien vastaanotto- ja mm. leikkaustoiminnasta yksityisissä ja julkisissa terveydenhoidon yksiköissä sekä mm. lääketutkimuksesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi