Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Arvokasta dataa oman toiminnan tueksi

Kuopiossa toimiva leipomoliike Irene Partanen valmistaa Suomessa hyvin tunnettuja, Irene Partasen reseptillä tehtyjä kalakukkoja, lihapiirakoita sekä karjalanpiirakoita. Leipomon sähköt tulevat Savon Voimalta, joka saa leipomoyrittäjiltä kiitosta toimintavarmuudestaan.

Leipomoliike Irene Partasen yrittäjinä toimivat veljekset Janne ja Jarmo Komulainen. Kuopiossa Kemiläntiellä sijaitsevassa leipomossa on paljon sähköä kuluttavia laitteita, joita ovat muun muassa kylmiöt, pakastimet, suuri lihapiirakkahihna, vatkaimet sekä kaulaimet.

“Isoin hyöty Savon Voiman kanssa tehtävästä yhteistyöstä on saamamme data, jota pystymme hyödyntämään.”

– Savon Voimalta tulee meille sähkö, jota leipomossa aika paljon osataan kyllä kuluttaakin, naurahtaa Janne Komulainen.

”Isoin hyöty Savon Voiman kanssa tehtävästä yhteistyöstä on saamamme data”

Leipomo käyttää Savon Voiman myymää edullista pörssisähköä. Sähkönkäyttö painottuu leipomossa merkittävästi aikaiseen aamuun. Kovimmillaan sähkön kulutus on Komulaisen mukaan aamulla klo 5 ja klo 11 välillä. Savon Voimalta he saavat arvokasta dataa omasta sähkönkulutuksestaan.

–  Isoin hyöty Savon Voiman kanssa tehtävästä yhteistyöstä on saamamme data, jota pystymme hyödyntämään, Komulainen kiteyttää.

– Minä itse pidän hirveästi erilaisista luvuista ja niiden vertailusta. Saamme Savon Voimalta dataa siitä, miten ja mitä sähköä me käytämme, paljonko se maksaa ja milloin me sitä käytämme. Nämä ovat tärkeitä tietoja meidän toiminnassamme, Komulainen painottaa.

”Olemme saaneet sen, mitä olemme halunneet ja tilanneet”

Asiakassuhdettaan Savon Voimaan Komulainen kuvailee laadukkaaksi. Yhteistyön aikana ei ole ilmennyt ongelmia tai haasteita. Savon Voima saakin kiitosta erityisesti toimintavarmuudestaan.

– Kumppanuudessa Savon Voiman kanssa parasta on näin yrittäjänä minun mielestäni se, että mitään ongelmia ei ole ollut ja tuskinpa tulee olemaankaan heidän kanssa toimiessaan, Komulainen sanoo.

– Lasken Savon Voiman hyödyksi myös toimintavarmuuden, eli sen, että mitään ongelmia ei ole ollut. Se on meille tärkeää, Komulainen kuvailee.

– Olemme saaneet sen, mitä olemme halunneet ja tilanneet. Heidän asiakaspalvelunsa on ollut sellaista, kuin mitä sen pitää alalla meidän mielestämme ollakin. He huomioivat asiakasta, Komulainen päättää.

Savon Voima on kymmenen suurimman suomalaisen energiayhtiön joukkoon kuuluva konserni, joka tuottaa ja markkinoi monipuolisia energiapalveluja koko Suomeen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi