Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vuosittainen säästö lämmityskuluissa jopa yli 10 000 euroa

Jämijärveläinen alihankintayritys JAT-Invest valmistaa asiakkailleen sähköautomaatiokaappeja. JAT-Invest omistaa Jämijärvellä sijaitsevan entisen liikekiinteistön, josta on tehty työntekijöiden majoituspaikka. Kiinteistön aiempi öljylämmitys korvattiin Scanofficen ilmavesilämpöpumpulla, minkä ansiosta lämmityskuluissa säästyy yli 10 000 euroa vuodessa.

Ilmavesilämpöpumppu on ollut paikallaan vuodesta 2011, eikä vaihtoa ole tarvinnut katua.

– Öljylämmitys oli hyvin kallis ratkaisu. Tarjouskilpailun jälkeen päädyimme Scanofficen asentamaan Mitsubishi Electric CAHV-P500 -ilmavesilämpöpumppuun, kertoo JAT-Investin hallituksen puheenjohtaja Arvi Tasala.

– Lämpöpumppu on ollut meillä nyt käytössä noin kahdeksan vuoden ajan, ja kokemukset ovat pysyneet positiivisena. Ei ole ollut mitään ongelmia, hän jatkaa.

Stressivapaa lämmitysmuoto

“Laite on sillä lailla huoltovapaa, että emme ole kerta kaikkiaan tehneet sille yhtään mitään. Myös asennus oli vaivaton, kompakti ja nopea.”

Käyttäjälleen ilmavesilämpöpumppu on ollut äärimmäisen helppo kokonaisuus.

– Laite on sillä lailla huoltovapaa, että emme ole kerta kaikkiaan tehneet sille yhtään mitään. Myös asennus oli vaivaton, kompakti ja nopea, Tasala sanoo.

Kiinteistön öljypoltin kulutti keskimäärin 20 000 litraa polttoöljyä vuodessa. Ilmavesilämpöpumpun sähkönkulutus taas on noin 60 000 kilowattituntia vuosittain sisältäen kylmän ajan sähkölämmityksen.

– Jos ajatellaan, että lämmitysöljy maksaa noin euron per litra ja sähkö 14 senttiä kilowattitunnilta, niin säästöt ovat todella huomattavat, Tasala päättää.

Scanoffice on lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä varaosa– ja tarvikepalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi