Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Luotettavuus ja laadukkaat tuotteet pitkän yhteistyön takana

Ilmastointinikkarit on tilannut Sejolta LVIA-asennuksiin tarvitsemansa erilaiset kannakkeet ja muut oheistarvikkeet jo useiden vuosien ajan. Yhteistyö on sujunut hyvin ja Sejo saakin kiitosta hyvästä hinta-laatusuhteestaan, toimivasta logistiikastaan sekä luotettavuudestaan.

– Olemme nyt 34 vuotta vanha yritys ja toimenkuvaamme kuuluu LVIA-urakointi, Ilmastointinikkareiden projektijohtaja Reijo Rajamäki kertoo.

Sejo ja Ilmastointinikkarit ovat tehneet yhteistyötä jo monien vuosien ajan. Ilmastointinikkareiden tekemiin LVIA-asennuksiin tarvitaan erilaisia kannakkeita- ja kiinnikkeitä sekä putkien perustusrakenteeseen kiinnittämistä varten erilaisia nauloja, ruuveja ja proppuja.

“Sejon logistiikka on toimivaa. Jos tilaamme tänään, niin saatamme saada toimituksen jo saman päivän aikana.”

– Sejon hinta-laatusuhde on hyvä. Heidän tuotteensa ovat erittäin laadukkaita. Myös heidän toimintatapansa ovat joustavia sekä joustavia. Sen takia me heidän kanssaan yhteistyötä teemme, Reijo summaa.

”Sejon logistiikka on toimivaa”

Yleisesti Sejo toimittaa Ilmastointinikkareiden tekemät tilaukset suoraan työmaalle asti. Tilaus tehdään joko puhelimitse tai sähköpostitse. Reijon mukaan ovat Sejon toimitukset ovat olleet nopeita. Sejon varastosta on myös pääsääntöisesti aina löytynyt tarvittava määrä tarvittavia kannakkeita ja muita tarvikkeita.

– Sejon logistiikka on toimivaa. Jos tilaamme tänään, niin saatamme saada toimituksen jo saman päivän aikana. Yleensä saamme toimitukset kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä. Haemme itse mitään hyvin harvoin. Tämä on meille tuottavampaa näin päin, että Sejo toimittaa tilaukset, Reijo sanoo.

– Ei ole tullut “ei oota”, vaan kaikki saadaan, mitä tilataan. Jos heiltä puuttuu jotain, niin totta kai he siitä myös meille ilmoittavat. Tämä on erittäin tärkeää meille, Reijo jatkaa.

“Toimintavarmuus ja luotettavuus ovat ne syyt, miksi olemme heidät valinneet”

Toimitettavien tuotteiden mukana on Reijon sanojen mukaisesti aina saatavilla myös tarvittavat dokumentit, joita rakennusalalla vaaditaan. Parasta Sejossa ovat hänen mukaansa juuri laadukkaat tuotteet.

– Parasta ovat tietysti heidän tuotteensa, jotka ovat erittäin hyviä, Reijo kiteyttää.

Ilmastointinikkareilla on kokemusta myös muista kannaketoimittajista. Hyvien ja laadukkaiden tuotteiden sekä hinta-laatusuhteen lisäksi vaikuttavat yhteistyön toimivuuteen Sejon kanssa myös yleinen luotettavuus ja toimintavarmuus.

– Toimintavarmuus ja luotettavuus ovat ne syyt, miksi olemme heidät valinneet, Reijo kiteyttää.

Laadukkaat LVI-putkikannakkeet ja kiinnitys- sekä asennustarvikkeet teollisuuden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi