Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Rento työilmapiiri mahdollistaa innovaatiot

Kun lähes 12 000 työntekijää toimii 50 eri tytäryhtiössä tai toimipisteellä, voi yhteen hiileen puhaltaminen tuntua hankalalta. SICK on kuitenkin onnistunut luomaan niin hyvät oltavat työntekijöilleen, että ihmisten luovuus ja ammattitaito pääsevät yhdistymään luoden maailman johtavaa anturiteknologiaa. 

SICK kehittää ja valmistaa antureita ja anturiteknologiaa tuotannon, logistiikan ja prosessiautomaation kohteisiin, joissa kohteet on esimerkiksi kyettävä tunnistamaan, luokittelemaan tai suojaamaan. 

Yritys on kansainvälinen konserni, joka panostaa työntekijäkokemukseensa niin voimakkaasti, että sai joulukuussa 2023 Great Place to Work sertifioinnin. 

Tuotepäällikkönä työskentelevä Markku Rantanen kuvailee SICKiä perinteiseksi saksalaiseksi perheyritykseksi. Hän on viihtynyt yrityksen palveluksessa jo lähes 30 vuotta. 

– Olen kotonakin sanonut, että vietän joskus työkavereiden kanssa enemmän aikaa kuin kotijoukkojen kanssa. Silloin on hyvin tärkeää, että on hyvät työkaverit, Rantanen kertoo.

Huippuporukka saa tulemaan toimistolle

Teknisen myynnin ja sisämyynnin parissa työskentelevä Mustafa Bulhan tulee aina hyvällä mielellä töihin.

– Täällä on huippu porukka. On ihana huomata, että meillä on yhtä helppo mennä juttelemaan toimitusjohtajan, tuotepäällikön tai asiakaspalvelun kanssa. Aina pääsee juttelemaan aiheesta kuin aiheesta, Bulhan sanoo.

Rantanenkin käy mielellään toimistolla ja kertoo myös työsuhde-etujen olevan kunnossa.

– SICK tukee liikunnallisia harrastuksia, meillä on lounassetelietu, terveydenhuolto ja hammashoitoetu. Kaikista suurin etu on, että kun omat hommat on hoidettu, voi omia vapaa-ajan projekteja edistää työajan puitteissa, Rantanen sanoo.

Etujen lisäksi Rantanenkin kehuu toimiston rentoa ja hyvää ilmapiiriä.

– Me olemme kova porukka, jolla on rautainen ammattitaito. Olemme myös henkisellä puolella vahvoja, hän jatkaa.

Yhteinen ongelma synnyttää uusia ratkaisuja

Kun avoin työilmapiiri yhdistyy ammattitaitoon ja aitoon haluun auttaa asiakasta, syntyy uusia innovaatioita.

– Omassa työssäni palkitsevinta on nähdä, että ratkaisumme auttaa asiakkaitamme. Se on hieno hetki työssäni, Bulhan kertoo. 

SICKillä pärjää erinomaisesti, kun on kiinnostunut tekniikasta, tulee ihmisten kanssa toimeen ja omaa hyvät ongelmanratkaisukyvyt. 

– Aina saa tukea työkavereilta, ja yhdessä muiden kanssa on mukava innovoida ratkaisuja asiakkaille, Rantanen kuvailee työskentelyä SICKillä.

Bulhan ja Rantanen ovat yhtä mieltä siitä, että SICKillä he pääsevät haastamaan itseään ja oppimaan kollegoiltaan. 

– Täällä voi rentoutua ja olla oma itsensä, Rantanen tiivistää.

Automaatio tuotannossa, logistiikassa ja prosesseissa - SICKin anturiratkaisut ovat avain teollisuuden digitalisointiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.