Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Tärkein asia Sicutecin kanssa toimiessa on se, että heihin voi luottaa”

Ajan Lukko Oy on tamperelainen lukkoliike ja perheyritys, joka on ollut alalla noin 50 vuotta. Ajan Lukko palvelee kaikenlaisia asiakasryhmiä aina teollisuuden toimijoista taloyhtiöihin ja yksityisiin ihmisiin. Monissa kohteissa käytetään Sicutecin maahantuomia Nicen ovi- ja porttiautomatiikan tuotteita.

– Ajan Lukko toimii täällä Pirkanmaan alueella rakenteellisen turvallisuuden toimittajana. Tarjoamme sekä ihan tavallisia lukituspalveluita että kehittyneitä turvajärjestelmiä, kuten esimerkiksi kulunvalvontaa, kertoo Ajan Lukon Esa Karjalainen.

Monipuolinen valikoima erilaisten asiakkaiden tarpeisiin

Sicutec on italialaisen ovi- ja porttiautomatiikkaa valmistavan Nicen valtuutettu maahantuoja. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa ovikoneistot, porttikoneistot, autotallikoneistot, ovien ja porttien kauko-ohjaimet, puomit ja pysäköintijärjestelmät.

– Nicen tuotteita käytämme paljon asiakkaidemme porttiautomaatteissa, kuten esimerkiksi taloyhtiöiden tai tehtaiden porttiautomaateissa, Karjalainen kertoo.

– Toinen tärkeä tuoteryhmä ovat kauko-ohjaimet. Niitä käytetämme silloin, kun rakennamme esteetöntä kulkua oviautomatiikkaa apuna käyttäen, Karjalainen jatkaa.

Erinomainen hinta-laatusuhde

“Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Saamme palvelua sekä myynnillisessä että teknillisessä mielessä.”

Nicen tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo useita vuosia. Karjalaisen mukaan tuotteet soveltuvat hyvin suomalaisiin ja skandinaavisiin vaihteleviin sääolosuhteisiin.

– Tuotteet kestävät talven pakkaset ja kesän kuumuuden. Ne ovat luotettavia ja niiden käyttötavat ovat hyvin monipuoliset, Karjalainen kuvailee.

Yhteistyö Sicutecin kanssa on ollut Karjalaisen mukaan sujuvaa.

– Tärkein asia Sicutecin kanssa toimiessa on se, että heihin voi luottaa. He tuntevat tuotteensa, Karjalainen kiittelee.

– Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Saamme palvelua sekä myynnillisessä että teknillisessä mielessä. Tällöin täyttyy oikeastaan kaikki se, mitä me päämieheltä odotamme, Karjalainen toteaa.

Sicutec Oy on italialaisen ovi- ja porttiautomatiikkaa valmistavan Nicen valtuutettu maahantuoja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi