Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Meitä kuunneltiin todella hyvin”

Manna ry on vuonna 1996 perustettu kolmannen sektorin palvelujärjestö, joka toimii Lahden Uudessakylässä. Järjestön palvelut koostuvat tehostetusta palveluasumisesta, tavallisesta palveluasumisesta ja ateriapalveluista. Sievi Hyvinvointitilat rakensi Mannan asiakkaille ja työntekijöille uudet toimitilat kauniille rantatontille. Valmiit tilat ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton.

“Kun ryhdyimme tekemään yhteistyötä, oli Sievi Hyvinvointitiloilla samanlainen näkemys siitä, että tämä paikka olisi hyvä”

Manna ry työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 50 henkilöä. Ennen uusien toimitilojen rakentamista Manna ry toimi vanhan vanhainkodin tiloissa.

– Nuo tilat alkoivat olemaan vanhanaikaiset. Valvova viranomainen vaati meiltä uusia, nykyaikaisia tiloja. Sen perusteella ryhdyimme etsimään sopivaa yhteistyökumppania. Näin Sievi Hyvinvointitilat sieltä sitten valikoitui, kertoo Manna ry:n hoitotyönjohtaja Eve Nissinen.

– Kun ryhdyimme tekemään yhteistyötä, oli Sievi Hyvinvointitiloilla samanlainen näkemys siitä, että tämä paikka olisi hyvä. Pääsimme vaikuttamaan paikan lisäksi kaikkeen muuhun – rakennuksen malliin, huoneiden sijoitteluun, toimintojen toteuttamiseen ja siihen, mitä on missäkin. Meitä kuunneltiin todella hyvin, kuvailee puolestaan Manna ry:n toiminnanjohtaja Sari Dufva.

– Meille tuli tunne siitä, että meitä kuunnellaan ja saamme juuri sellaiset tilat kuin tarvitsemme, Nissinen toteaa.

Uuteen kotiin on ollut ihana tulla

Uudet tilat ovat saaneet hyvän vastaanoton sekä asukkailta että henkilökunnalta.

– Asukkaat ovat sanoneet, että uuteen kotiin on ollut ihana tulla. He ovat viihtyneet todella hyvin ja ottaneet tämän paikan todella hyvin vastaan aina ensimmäisestä viikosta alkaen, Nissinen iloitsee.

– Hoitajilta on tullut myös hyvää palautetta siitä, että heidän arjen askareensa ovat helpottuneet, kun esimerkiksi asukkaiden wc:t ovat nyt suoraan heidän omissa huoneissaan. Uusissa tiloissa on tilaa olla ja tehdä asioita paljon paremmin kuin aiemmin, Nissinen jatkaa.

– Manna ry pystyy kyllä suosittelemaan Sievi Hyvinvointitiloja yhteistyökumppaniksi, Dufva summaa.

Sievi Hyvinvointitilat rakentaa hoiva- ja päivähoitoalan asiakkailleen laadukkaat ja turvalliset hyvinvointitilat kustannustehokkaasti aikataulussa, kokonaispalveluna.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.