Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Meyer Turku: ”Kengät ovat meidän tärkein suojavarusteemme”

Telakkateollisuuden suurnimi Meyer Turku on tarjonnut Sievin turvakenkiä työntekijöilleen vuosikausia. Sievi onkin ollut työntekijöiden keskuudessa ehdottomasti suosituin työkenkämerkki sen kotimaisuuden, kestävyyden ja laadukkuuden vuoksi.

Meyer Turun suojainhankinnoista ja valinnoista vastaava Juha-Matti Salminen kuvailee Sievin ja Meyerin välistä yhteistyötä ”hyvin pitkäksi kumppanuudeksi”.

– Meillä on Sieviä ollut varmaankin siitä lähtien, kun turvakenkiä ylipäätään on käytetty. Tilaamme tällä hetkellä vuosittain 2 000 paria työkenkiä ja Sievi on ehdottomasti suosituin kenkämerkkimme ollut jo monet vuodet, suojainasiantuntija Salminen selvittää.

Kivuista eroon kunnon kengillä

Kaksi vuotta Meyerin telakalla eri tehtävissä työskennellyt Pipa Sadiku ei ole koko aikana kärsinyt työkengistä johtuvista kivuista tai ongelmista, toisin kuin aiemmissa työpaikoissaan.

– Käytin edellisissä työpaikoissani erilaisia työkenkiä ja kärsin muun muassa alaselän kivuista ja polvikivuista. Työpäivän jälkeen halusin usein nostaa jalat ylös. Olen käyttänyt Sievin kenkiä nyt kaksi vuotta eikä mitään kengistä johtuvia ongelmia ole ollut koko aikana, lohkotarkastajana nykyisin työskentelevä Sadiku kertoo.

”Voisin jatkaa Sievin kengillä kotiin asti”

“Kengät ovat varmasti tärkein suojavarusteemme.”

Sadikulle tärkeintä on työkenkien mukavuus ja turvallisuus.

– Työpäivän jälkeen voisin hyvin jatkaa kotiin työkengät jalassa, en huomaa eroa niiden ja siviilikenkien välillä, Sadiku naurahtaa.

Sievin kengät ovat Sadikun mukaan kestäneet telakkatyön äärimmäisissä olosuhteissa valtavista kuumuuksista talvisiin liukkauksiin.

– Kengät ovat varmasti tärkein suojavarusteemme. Talvella on liukasta ja kenkien pitää myös kestää tulityöt ja hitsaukset. Minun ei ole koskaan tarvinnut vaihtaa kenkiä sen vuoksi, etteivät ne olisi kestäneet. Olen kuitenkin työskennellyt myös rungonkoonnin seppänä, sen huonompia olosuhteita kengille ei varmasti voi olla, Sadiku lisää.

Mukavuus ennen kaikkea

Juha-Matti Salminen uskoo työntekijöiden valitsevan Sievit nimenomaan niiden mukavuuden ja kestävyyden vuoksi.

– Työkenkiä pidetään jalassa päivän aikana kauemmin kuin tavallisia kenkiä. Niiden on pakko olla mukavat jalassa. Meillä kenkien pitää myös kestää jopa hitsauskipinöitä, jottei tule työtapaturmia, Salminen korostaa.

Sievin Jalkine Oy:n päätuotteita ovat turva‐ ja ammattijalkineet sekä armeijan jalkineet. Yrityksen valikoima sisältää myös miesten ja naisten vapaa-ajanjalkineet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.