Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Ammattilaiset apuna koko rakennusprojektin ajan

Ulla ja Janne Nuojua asuvat poikansa kanssa Limingassa Siklatalojen rakentamassa ja vuonna 2016 valmistuneessa omakotitalossa. Ensimmäisen omakotitalonsa rakennuttanut perhe arvosti Siklatalojen kokonaisvaltaista palvelua, jonka myötä apu oli saatavilla aina rakennuslupien hakemisesta valmiiseen kotiin asti.

Kolmihenkinen perhe ehti asua ennen omakotitalonsa rakennuttamista useammissa eri vuokra- tai omistusasunnoissa. Omakotitalo oli heidän pitkäaikainen haaveensa, jonka toteuttamiseksi kaivattiin hieman rohkeutta. Oli tärkeää, että talotoimittaja olisi apuna aivan alusta asti.

– Juuri sen takia haimme tätä Siklan kokonaispakettiratkaisua, Janne kertoo.

“Olen kokonaisuutena tyytyväinen Siklan suhtautumiseen meihin asiakkaana. Meidät on otettu huomioon, meitä on kuultu ja meidän pakettia on lähdetty toteuttamaan.”

– Tykästyimme Siklatalojen ideaan siitä, että he auttaisivat meitä rakennuslupien hakemisesta eteenpäin. Heiltä saimme myös sellaisen räätälöidyn paketin, johon oli mahdollista saada oman käden jälki ja oman työn osuus mukaan, Janne lisää.

Turvalliset ja luotettavat ratkaisut

Rakennus alkoi lokakuussa 2015 ja talo luovutettiin perheelle sovitun aikataulun mukaisesti maaliskuussa 2016. Taloa rakennettaessa otettiin kaikissa ratkaisuissa ja materiaalivalinnoissa huomioon luotettavuus sekä turvallisuus. Erityistä huomiota kiinnitettiin kosteiden tilojen rakenteisiin.

– Meillä on tupakeittiö eli iso, 41 neliön keittiö-olohuoneyhdistelmä. Sitten on kolme makuuhuonetta, joista pienin on 10 neliötä ja isoin 14 neliötä vaatehuoneella. Lisäksi on sauna- ja kodinhoitohuoneosasto, Ulla summaa.

– Tyylikäs ja suht moderni ulkonäkö sekä turvallisuus ja luotettavuus kaikessa olivat sellaisia asioita, mitä itse haimme tässä taloratkaisussa, Janne painottaa.

”Olen kokonaisuutena tyytyväinen Siklan suhtautumiseen meihin asiakkaana”

Perhe on viihtynyt uudessa kodissaan hyvin. Ulla ja Janne ovat tyytyväisiä siihen, kuinka kokonaisuus Siklatalojen kanssa sujui. Jannen mukaan heidän Siklataloilta saamansa palvelu oli juuri sitä, mitä he olivat lähteneet hakemaankin.

– Uudessa kodissa on turvallinen fiilis. Tämä on ammattilaisten rakentama, Janne kuvailee.

– Koti on viihtyisä ja meidän kotimme, Ulla kiteyttää.

– Olen kokonaisuutena tyytyväinen Siklan suhtautumiseen meihin asiakkaana. Meidät on otettu huomioon, meitä on kuultu ja meidän pakettia on lähdetty toteuttamaan, Janne päättää.

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi