Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Jäi sellainen olo, että meistä pidettiin huolta”

Lasse ja Nina Kainua asuvat perheineen Oulunsalossa Siklatalojen rakentamassa omakotitalossa. Rakennusprojekti sujui hyvin ja perheellä oli koko ajan sellainen olo, että heistä pidettiin hyvää huolta.

Uuden asunnon hankinta ja rakennusprosessi lähtivät liikkeelle siitä, kun perhe päätti myydä aiemman omakotitalonsa. Lasse ja Nina vertailivat paljon eri talotoimittajien vaihtoehtoja. Siklatalojen tarjoamat vaihtoehdot tekivät pariskuntaan vaikutuksen heti.

– Siklatalot erosivat muista siten, että talovaihtoehdot olivat jotenkin mielenkiintoisempia ja kaikista eniten meidän makuumme, Nina muistelee.

”Yksin ei tarvinnut asioita jäädä miettimään”

Sopivaa vaihtoehtoa valittaessa otettiin huomioon Lassen ja Ninan lisäksi myös perheen neljän lapsen tarpeet. Tärkeää oli se, että uudessa kodissa olisi riittävästi tilaa asua ja elää. Siklatalot toimitti talopaketin levypinnoille asti valmiina. Sisustus- ja maatyöt perhe teki itse. Rakennusprojekti valmistui joulukuussa 2015.

“Talon edistymistä oli ilo seurata.”

– Rakennusprojekti sujui mielestämme todella hyvin. Kävimme kyllä tässä paikan päällä seuraamassa työn etenemistä, mutta kaikki oli aina hyvin hoidossa. Talon edistymistä oli ilo seurata, Nina sanoo.

– Jäi sellainen olo, että meistä pidettiin huolta. Jos oli jotain kysyttävää, siihen sai varmasti vastauksen. Jos jotakin unohti kysyä tai valmistella itse, niin he kyllä soittivat ja varmistivat, että onko nämä ja nämä asiat hoidettu. Yksin ei tarvinnut asioita jäädä miettimään. Projekti oli heillä hyvin hallussa, Lasse jatkaa.

Siistiä jälkeä asiakkaan toiveita kuunnellen

Siklatalojen työn jälkeä Lasse ja Nina kuvailevat kiitettäväksi. Muutamat pieni korjaus hoidettiin kuntoon heti, kun tarve niille havaittiin. Pariskunta on valmis suosittelemaan Siklataloja myös muille.

– Erityiskiitokset ansaitsee Siklatalojen timpuriporukka. He tekivät todella hyvää jälkeä ja työ tapahtui nopeasti, Lasse kiittelee.

– Jälki oli todella hienoa. Kaikki on ihan viimeisen päälle sahattu ja lyöty kasaan, Nina lisää.

– Kaikki sujui todella hienosti ja joustavasti. Siklatalot kuuntelee asiakkaitaan todella hyvin ja pyrkii toteuttamaan heidän toiveensa, Nina summaa.

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.