Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kivuton rakentamisvaihe ilman murehtimista

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Siklatalot toteutti Venlalle ja Laurille alusta loppuun heidän omien toiveidensa ja mieltymystensä mukaisen kodin. Oululaisen kuusihenkisen perheen tarpeisiin suunniteltu koti valmistui syksyllä 2016. Reippaat puoli vuotta kestänyt rakennusprojekti sujui kivuttomasti sekä ilman murehtimista. Perhe on viihtynyt uudessa kodissaan hyvin.

Siklatalot oli Laurille ja Venlalle tuttu muutamien sukulaisten sekä tuttavien kautta. Etsiessään sopivaa rakentajaa tutustui perhe useampiin yrityksiin. Lopulta Venla ja Lauri päätyivät valitsemaan Siklatalot ison toimijan turvallisuuden, helppouden sekä luotettavuuden perusteella.

– Siklataloilla oli meidän mielestämme kokonaisvaltainen konsepti projektia varten, joka erotti heidät muista toimijoista, Lauri kertoo.

“Kaikki on saatu itse viimeistä yksityiskohtaa myöten harkita”

“Yhteistyö sujui suunnittelijoiden kanssa hyvin, he osasivat suunnitella semmoisen talon kuin halusimme”

Kaupat uudesta kodista tehtiin alkuvuodesta 2015. Tontilla työt alkoivat maaliskuun lopussa. Kesällä siirryttiin sisätilojen tekemiseen, syksyllä viimeisteltiin ja lokakuussa päästiin muuttamaan. Uusi koti on täysin yksilöllisesti suunniteltu kokonaisuus perheen toiveiden mukaisesti. Venlalle ja Laurille oli tärkeää, ettei heidän tarvinnut pysyä missään tietyssä talomallissa, vaan että he saivat suunnitella kaiken itse.

– Ammattilaiset vain piirsivät ja toteuttivat. Kaikki on saatu itse viimeistä yksityiskohtaa myöten harkita, Lauri kiteyttää.

Uudessa kodissa on 128,5 neliötä, neljä makuuhuonetta, sauna, kylpyhuone sekä kodinhoitohuone. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista perheelle oli yhdistetty keittiö ja olohuone, jossa on korotettu katto sekä isot ikkunat. Talon suunnittelu Siklatalojen suunnittelijoiden kanssa sujui Laurin mukaan hyvin. Myös itse kirvesmiesten kanssa tuli perhe hyvin toimeen.

– Yhteistyö sujui suunnittelijoiden kanssa hyvin, he osasivat suunnitella semmoisen talon kuin halusimme. Kirvesmiesten kanssa olimme päivittäin tekemisissä, ei mitään ongelmaa heidänkään kanssaan. Rakentamisen aikainen suunnittelu sekä toivomamme muutokset menivät ja onnistuivat myös hyvin.

– Pari huomauttamista mitä tuli, niin niihin vastattiin todella nopeasti ja hoidettiin kuntoon. Tästä pitää antaa pisteitä Siklataloille. Näin iso projekti, niin se on itsestään selvää että jotakin tulee. Se on itselleni tärkeää, että miten ne sitten hoidetaan. Monesti kuulee, että ei vastata edes yhteydenottoihin. Siklataloilla ne otettiin vastaan ja hoidettiin homma kuntoon, Lauri sanoo.

Kivuton rakentamisvaihe ilman murehtimista

“Olimme koko projektin ajan luottavaisin mielin. Talo on alusta loppuun asti hyvin tehty”

Perhe on omien sanojensa mukaan erittäin tyytyväinen valmiiseen kokonaisuuteen. Kodista tuli juuri sellainen kuin he olivat ajatelleetkin. Siklatalojen asiakaspalvelu saa perheeltä kiitettävän arvosanan.

– Ehdottomasti isoin hyöty Siklatalojen valinnassa oli se, että rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista siitä, että sujuuko tämä. Olimme koko projektin ajan luottavaisin mielin. Talo on alusta loppuun asti hyvin tehty, Lauri kiittelee.

– Kun Siklatalojen kanssa teet kaupat, niin tiedät tasan tarkkaan mitä saat ja millä hinnalla!

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi