Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Oma koti rakentui hyvässä hengessä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jenni ja Mikko Heinosen koti valmistui Espoon Kurttilaan kesällä 2016. Heinosille tärkeää oli, että he saivat vaikuttaa kotinsa pintamateriaaleihin. Talo rakentui hyvässä hengessä yhteistyössä Siklatalojen kanssa. Nelihenkisen perheen arjen tyytyväisyys on parantunut uuden kodin myötä.

Heinosten koti Espoossa kuuluu taloyhtiöön, jossa on neljä erillistaloa ja kaksi paritaloa. Jennin ja Mikon koti on kaksikerroksinen puutalo, jossa on 125 neliötä. Aiemmin perhe asui kerros- ja rivitaloasunnoissa, jotka olivat huomattavasti pienempiä kuin nykyinen koti.

– Kotimme on rakennettu lapsiperheen tarpeisiin. Meitä asuu täällä minä, mieheni ja meidän 4- ja 1-vuotiaat tyttäremme. Tilan puolesta tämä talo sopii neljän hengen perheelle, sillä molemmille tytöille on omat huoneet, ja lisäksi meillä on myös työ- ja leikkihuone. Kaksikerroksinen talo ei toki ole aivan helpoin ratkaisu pienten lasten kohdalla, mutta arki helpottuu, kun lapset kasvavat, Jenni tuumaa.

Siklatalo on helppo projekti asiakkaan näkökulmasta

“Projektissa ei edellytetty meidän valvontaa. Olemme vain tyytyväisinä odotelleet, että milloin talo valmistuu”

Heinoset olivat jo useampana vuonna osallistuneet Espoon tonttihakuun, kun Siklatalojen uudiskohde Espoon Kurttilassa tuli uudelleen myyntiin.

– Jo rakentamisen harkintavaiheessa olimme katselleet Siklataloja. Olimme seuraavana päivänä menossa katsomaan, minkä tontin saamme tonttiarvonnassa, kun huomasimme, että yksi aiemmin katselemistamme Sikla-kohteista vapautui myyntiin, Jenni muistelee.

Ensin Heinoset olivat yhteyksissä kohteen välittäjään ja sitten he kävivät Siklan toimistolla myyjän juttusilla. Sittemmin asiakkaan ja yrityksen välinen viestintä hoidettiin sähköpostitse ja puhelimitse.

– Saimme paljon yksittäisiä sähköposteja rakennuksen eri vaiheista. Tarkemmin ajateltuna olisi ollut ihan kivaa saada kaikki vaiheet yhdessä viestissä kuvattuna. Muuten viestintä oli erittäin toimivaa. Tunsimme saavamme riittävästi informaatiota, Jenni kertoo.  

Talo valmistui heinäkuussa 2016, ja Heinoset ovat tyytyväisiä muutokseen, joka heidän elämässään on tapahtunut. Erillistalossa lasten kanssa on helppoa touhuta, kun on oma piha ja terassi.

– Projektissa ei edellytetty meidän valvontaa. Olemme vain tyytyväisinä odotelleet, että milloin talo valmistuu. Toki kävimme paljon neuvotteluja alihankkijoiden kanssa, ja rakennusaikana järjestettiin myös vapaaehtoisia työmaakatselmuksia. Kaikki näytti etenevän hyvin, ja aikataulut pitivät. Koko projekti oli helppo asiakkaan näkökulmasta, Jenni kiittelee.

Siklan asiakas pääsee vaikuttamaan valintoihin

“Olen ollut erityisen tyytyväinen siihen, että kaikki tapahtui aikatauluissa”

Jenni ja Mikko pääsivät suunnittelu- ja rakennusprosessin aikana vaikuttamaan pintaratkaisuihin ja esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen järjestelyihin.

– Olen ollut erityisen tyytyväinen siihen, että kaikki tapahtui aikatauluissa. Kun ajattelen omaa kotiani, olen iloinen erityisesti keittiöstä ja kylppäristä. Ne ovat meidän suunnittelemia, tosi toimivia ja käytännöllisiä. Siklan toiminnassa on se iso bonus, että he antavat niin paljon mahdollisuuksia vaikuttaa. Kaikki firmat eivät niin tee. Ilman joustavuutta emme olisi ostaneet tätä kotia, Jenni pohtii.

Kodin ostovaiheessa Jennin ja Mikon vakuuttivat kivat huoneratkaisut, tyyli ja arkkitehtuuri.

– Tyytyväisyys arkipäivän elämään ja arjen pyörittämiseen on parantunut. Meillä on hyvät tilat, muita taloja lähellä ja yhteinen piha taloyhtiön kesken. Lapsilla riittää kavereita, Jenni listaa.  

Pariskunta uskaltaa suositella Siklataloja.

– Jos jotain ongelmia on ilmennyt, on asiat hoidettu hyvässä hengessä, eikä tilanteissa ole tarvinnut taistella. He kuuntelevat, mitä asiakas toivoo ja pyytää, ja suostuvat lisätöihin. Se osoittaa rakennusyritykseltä tietynlaista rehellisyyttä, Jenni kiittelee.

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi