Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Omista toiveista muuttovalmiiseen kotiin

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Talvensaarten kolmihenkinen perhe asuu Nummelassa 138-neliöisessä kodissa, jonka Siklatalot on rakentanut. Siklatalon saa omakseen niin sanotulla avaimet käteen -periaatteella, mutta asiakkaalla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman kotinsa ratkaisuihin. Talvensaarten kodin pohjapiirros ja pinnat toteutettiin perheen toiveiden mukaan.

– Törmäsimme Siklataloihin ensimmäisen kerran vuonna 2013 Omakoti-messuilla. Teimme kaupat kodista saman vuoden joulukuussa. Suunnittelutyö alkoi tammikuussa,Teija muistelee.

Talvensaarilla rakennusluvan saamisessa kesti vähän pidempään, mutta vihdoin heinäkuussa 2014 alkoi rakentaminen työmaalla.

– Kävimme lähes päivittäin katsomassa paikan päällä työmaata. Hommat etenivät varsinkin alussa vauhdikkaasti, mutta rakentamisen loppupuolella meinasi tulla vähän kiire. Olimme jo irtisanoneet edellisen asunnon. Sitten timpuri vähän rutisti loppua kohti, ja me pääsimme muuttamaan jouluksi uuteen kotiin.

Kaikki toiveet toteutuivat omassa kodissa

“Sikla antoi mahdollisuuden valita kaikki pintamateriaalit itse. Otimme joitakin ratkaisuja eri yrityksiltä, ja Sikla sitten toteutti työt kohteessa”

Talvensaaret suunnittelivat oman kotinsa pohjapiirroksen ja pintamateriaaliratkaisut itse.

– Sikla antoi mahdollisuuden valita kaikki pintamateriaalit itse. Otimme joitakin ratkaisuja eri yrityksiltä, ja Sikla sitten toteutti työt kohteessa. Esimerkiksi valaistussuunnittelussa käytimme ulkopuolista ammattilaista ja sen pohjalta teimme sähkösuunnitelman yhdessä Siklatalojen sähkösuunnittelijan kanssa. Näin valaisimia ja pistorasioita saatiin juuri oikea määrä oikeisiin paikkoihin ja tietyt erikoisratkaisut voitiin ottaa ajoissa huomioon. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että saimme itse tehdä sellaisen pohjaratkaisun, kun halusimme, vaikka kyseessä onkin muuttovalmistalo, Teija kertoo.

Teijan mukaan Siklataloilla kotia voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan ja erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla.

– Lähdimme projektiin omien ideoidemme kanssa. Meillä oli paljon sellaista, mihin halusimme tehdä muutoksia verrattuna siihen mitä talofirmat yleensä esittävät tarjousvaiheessa. Monissa talofirmoissa ratkaisut olivat aika pitkälti kiinteitä, eikä niitä pystynyt paljoa muuttamaan. Siklataloilla muutokset onnistuvat kätevästi. Saimme kaikki toiveet toteutettua, Teija iloitsee.

Koti kasvavan perheen tarpeisiin

“Olemme suositelleet Siklaa eteenpäin kavereille, jotka ovat taloprojektistamme kyselleet.”

Talvensaarten Nummelan Lankilassa sijaitsevassa kodissa on neljä makuuhuonetta, keittiö, olohuone,kodinhoitohuone, sauna, kylpyhuone, pukuhuone ja kaksi wc:tä ja vaatehuonetta sekä tekninen tila. Perheessä on pieni vauva.

– Olemme suositelleet Siklaa eteenpäin kavereille, jotka ovat taloprojektistamme kyselleet. Olemme kertoneet, miten meidän kohdallamme prosessi eteni, kun halusimme muuttovalmiin kodin, mutta mahdollisuuden vaikuttaa ratkaisuihin.

– Kotimme on suunniteltu kasvavan perheen tarpeisiin. Vauvan myötä arki on muuttunut muutenkin, mutta kyllä myös omakotiasuminen muuttaa elämää. Tämä on meidän ensimmäinen yhteinen asuntomme, Teija iloitsee.

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi