Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Siklatalot mahdollistaa mutkattoman rakentamisen

Limingan Okkosenrannassa seisoo isoikkunainen ja ajaton omakotitalo. Sen uudet asukkaat Virve ja Tero Salmi yhdessä poikansa Viljamin kanssa viettävät runsaasti aikaa talon sydämessä, olohuoneen ja keittiön yhdistelmässä. Siklatalot Oy:n mallistosta räätälöity moderni omakotitalo on perheen toiveiden täyttymys.

– Ostimme tontin melko yllättäen toukokuussa 2016 ja pohdimme, että talohan siihen on rakennettava. Siklatalot on tällä seudulla tunnettu rakennuttaja, joten ryhdyimme yhteistyöhön heidän kanssaan, kertoo Virve Salmi.

Omilla valinnoilla väritetty avaimet käteen -ratkaisu

Talon suunnittelu- ja rakennustyöt aloitettiin sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hyvin nopeasti. Työt hoituivat jouhevasti, ja Salmien tehtäväksi jäi ainoastaan päätösten teko. Uuteen kotiinsa asukkaat pääsivät muuttamaan tammikuussa 2017.

– Valitsimme talomme ulkonäön Siklatalojen omasta mallistosta. Kotimme on vähän pienempi kooltaan. Sisätilat suunnittelimme itse. Teimme päätöksiä myös rakennusmateriaalien ja sisustuksen suhteen, mutta muuten ei ole tarvinnut huolehtia mistään, Virve kertaa.

Laatu ja helppous saavat kiitosta

Salmet ovat erityisen tyytyväisiä uuden talonsa laatuun, joka olikin ehdottomasti tärkein tekijä rakennuttajaa valitessa.

– Tärkeää meille oli myös se, että saimme seurata koko rakennusprojektin alusta loppuun asti, kiittelee Tero Salmi.
Myös asioiden vaivaton sopiminen yhdessä Siklatalojen kanssa saa kiitosta. Alussa Salmet olivat Siklataloihin yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse, mutta kaiken kaikkiaan tarve yhteydenpidolle oli rakennusaikana vähäistä.

– Kyllä me voimme suositella Siklataloja talovalmistajana. Pääsimme asumaan uuteen kotiin helposti ja nopeasti, kertovat Salmet tyytyväisenä.

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi