Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Siklatalot vakuutti valmiilla pohjaratkaisullaan

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Johanna Tuuran nelihenkinen perhe halusi muuttaa vanhasta omakotitalosta uuteen kotiin. Tärkeää taloprojektissa oli, että kodin saisi suoraan avaimet käteen -pakettina ja pohjaratkaisu olisi perheen tarkoituksiin sopiva. Projekti Siklatalojen kanssa oli vaivaton, ja oma koti ilahduttaa vielä vuosienkin jälkeen.

“Siklatalojen kanssa asiointi oli helppoa, sujuvaa ja nopeaa. Talon valmistuminen oli vaivatonta, ja me saimme talon avaimet käteen –periaatteella”

Tuuran perheelle rakentui Kalajoelle yksikerroksinen Siklatalo, jossa on 116 neliötä. Kodissa asuu kaksi lasta ja kaksi aikuista.

– Siklatalojen kanssa asiointi oli helppoa, sujuvaa ja nopeaa. Talon valmistuminen oli vaivatonta, ja me saimme talon avaimet käteen –periaatteella. Meille ei tullut koko projektin aikana sellaista oloa, että meidät olisi unohdettu. Asiat hoituivat niin kuin oli sovittu, Johanna kertoo.

Kodinhoitohuoneen paikka saa kiitosta

“Heti tuli sellainen fiilis, että tämä on se meidän talo. Olimme tyytyväisiä mallitalojen pohjaratkaisuun ja halusimme sen omaan kotiimme muutamalla pienellä muutoksella”

Tuurat löysivät Siklatalot netistä, ja Johannan mukaan muista talofirmoista poikkeavat talomallit pistivät silmään.

– Minut vakuutti erityisesti se, että Siklan mallissa kodinhoitohuone on pohjapiirroksessa niin, ettei kulku sinne tapahdu keittiön kautta. Kodinhoitohuoneemme on kaukana keittiöstä, ja sinne voi mennä kuraisilla vaatteilla sotkematta muuta taloa, Tuura nauraa.

Kodinhoitohuoneen lisäksi Tuuran perheen kodissa on neljä makuuhuonetta, keittiö, olohuone, pesuhuone, sauna ja wc. Johanna kuvailee kodin pohjaratkaisua simppeliksi. Ennen oman rakennusprojektin aloittamista perhe kävi Kempeleessä katsomassa Siklan paritaloja.

– Heti tuli sellainen fiilis, että tämä on se meidän talo. Olimme tyytyväisiä mallitalojen pohjaratkaisuun ja halusimme sen omaan kotiimme muutamalla pienellä muutoksella, Johanna muistelee.

Asiakas on yksilö ja palvelu kattaa koko projektin

“Meistä tuntui koko projektin ajan, että meidät otettiin vastaan yksilöinä ja kaikkein yksityiskohtaisimpiinkin kysymyksiin vastattiin”

Tuuran perheen koti valmistui heinäkuussa 2014. Koko projektiin meni reilu puoli vuotta.

– Meillä ei ollut aikomusta eikä mahdollisuutta käyttää ylimääräistä aikaa suunnitteluun tai itse rakentamiseen. Siklatalot tarjosi palvelun alusta loppuun asti. Meistä tuntui koko projektin ajan, että meidät otettiin vastaan yksilöinä ja kaikkein yksityiskohtaisimpiinkin kysymyksiin vastattiin.

Projekti oli asiakkaalle helppo ja omaa aikaa säästyi. Tuurat laittoivat nimen muutaman kerran papereihin ja kävivät valitsemassa pintamateriaalit Oulussa. Muutamien muutosten tekeminen onnistui vaivattomasti sähköpostitse.

– Materiaalien valinta ei ole meille niin tarkkaa. Jo mallitaloa katsoessa kaikki loksahti paikalleen, joten pinnat tulivat suurelta osin sen mukaisina. Ainoastaan saunan halusimme samanlaiseksi kuin edellisessä kodissamme ja siihen teimme muutoksia lauteiden malliin, sävyihin ja pintamateriaaleihin. Sitten yhtäkkiä talo oli jo valmis!

Oma koti miellyttää silmää vielä muutaman vuoden jälkeenkin.

“Vielä tänäkin päivänä katselemme, että onpa koti hyvin onnistunut!

– Vielä tänäkin päivänä katselemme, että onpa koti hyvin onnistunut! Naapurustoon on rakentamassa myös ystäväperheemme, joka vertaili montaa toimittajaa, mutta päätyi myös tilaamaan Siklatalon. Netin talomallistojen ja painettujen talokirjojen kahlaaminen on loputon suo eikä siihen kannata käyttää aikaa. Jos tuntuu, että haluaa oman talon, niin Siklataloilta saa vaivattomasti lupien hakemisesta alkaen täysin valmiiksi taloksi asti rakentuvan paketin, Johanna vinkkaa.

– Ja mikä parasta, jokaisessa Siklan mallissa on jotain erilaista, joka poikkeaa miellyttävällä tavalla valtaosasta markkinoilla olevista perustalomalleista, hän lisää.

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.