Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Tämä on minulle unelma-ammatti”

Rakennusalan ja talotekniikan palveluita tarjoavalla Sikla Oy:llä on noin 200 työntekijää. Konserniin kuuluva Siklatalot Oy on Suomen suurimpia pientalotoimittajia. Siklatalojen myyntiedustaja Topi Kosken mukaan Siklalla työskentelyssä parasta on vapaus ja mahdollisuus tehdä asioita, joista nauttii.

Topin työnkuvaan kuuluu talomyynti pääsääntöisesti Keski-Uudellamaalla, mutta hän toimii myös muualla pääkaupunkiseudulla. Työssään Topi pitää erityisesti työaikojen joustavuudesta ja yhteistyöstä asiakkaiden kanssa.

– Parasta työssäni on kanssakäyminen asiakkaiden kanssa ja tietynlainen vapaus. Myyjänä pystyy jonkin verran vaikuttamaan omaan työaikaansa, Topi tiivistää.

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeää

– Minulle työ merkitsee paljon. Kun työstään tykkää, ei työtuntejakaan tule aina laskettua niin tarkasti. Aikataulujen suhteen noudatetaan paljon myös asiakkaan toiveita – töitä tehdään silloin, kun asiakkaan on helpointa tulla paikan päälle, Topi kertoo.

“Parasta työssäni on kanssakäyminen asiakkaiden kanssa ja tietynlainen vapaus.”

Asiakaslähtöisen työskentelytavan lisäksi Topia motivoi mahdollisuus olla avuksi tärkeässä päätöksentekoprosessissa.

– Talon ostaminen on ihmisille usein isoin ja kallein projekti, johon elämän aikana lähdetään. Tykkään todella paljon, kun pystyn olemaan siinä mukana, Topi tuumaa.

Suuri yritys tarjoaa etenemismahdollisuuksia

Topi arvostaa suuren yrityksen tarjoamia etenemismahdollisuuksia. Hän toteaa kuitenkin tämänhetkisen työnkuvansa sopivan itselleen erinomaisesti.

– Myynti on selkeästi oma alani, sillä tykkään olla asiakaspinnassa kiinni koko ajan. Voisi sanoa, että tämä on minulle unelma-ammatti.

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi