Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Parasta tässä Siltaraha-rahoituksessa on helppous ja nopeus”

RC Bewesport Oy:n toiminta koostuu minigolf-radan, kirpputorien, työpalveluiden ja samannimisen urheiluseuran toiminnasta. Siltarahan avulla toiminnan jatkuvuus on voitu varmistaa myös hankalampina aikoina. Rahoitusta on saanut tarvittaessa helposti ja nopeasti.

Iso osa RC Bewesportin liikevaihdosta syntyy minigolfista ja vuosien varrella toimineiden 25 eri kirpputorin toiminnasta. Vuodesta 1996 lähtien RC Bewesport on myös työllistänyt pitkäaikaistyöttömiä erilaisten työpalveluiden, kuten lumitöiden, nurmikon leikkuun ja muiden kotipalveluiden kautta. Lisäksi RC Bewesportin monipuoliseen toimintaan kuuluu julkaisutoiminta sekä tienvarsi- ja peliasumainokset.

– Olemme varmasti ainoa urheiluseura Suomessa, jolla on sosiaalisen yrityksen status. Sen statuksen saa, kun työllistää vajaakuntoisia, kertoo yrittäjä Teukka Ulander.

– Mielestäni Bewesportin toiminta on erittäin tärkeää niille ihmisille, jotka tässä ovat mukana. Siltaraha on jeesannut aina, kun on ollut heikkoja hetkiä, Ulander sanoo.

Siltarahan avulla toiminnan jatkuvuus on voitu taata

Siltarahan ansiosta RC Bewesportin toiminta on voitu varmistaa myös hankalina aikoina. Joustavan rahoituksen avulla esimerkiksi palkat tai verot eivät ole koskaan jääneet maksamatta – on tilanne ollut mikä hyvänsä. Rahoituspäätökset RC Bewesport on saanut tarpeen vaatiessa nopeasti.

–  Parasta tässä Siltaraha-rahoituksessa on se helppous ja nopeus. Pystyn suosittelemaan Siltarahaa täydestä sydämestäni monelle pienyrittäjälle sen toimivuuden takia, Ulander toteaa.

Siltaraha on nopea ja helppo rahoitusratkaisu yrityksille, joilla on tarve lyhytaikaiseen rahoitukseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi