Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Siteimprove helpottaa hallinnointia huomattavasti”

Mehiläinen tuottaa terveys- ja sosiaalipalveluja valtakunnallisesti. Reilu vuosi sitten Mehiläinen otti käyttöönsä Siteimproven, jota on hyödynnetty muun muassa verkkosivu-uudistuksen yhteydessä. Siteimprove antaa hyvän yleisnäkymän kaikkiin eri verkkosivuihin helpottaen esimerkiksi laadun varmistusta ja hakukonenäkyvyyden optimointia.

Mehiläinen toimii Suomessa ja työllistää tällä hetkellä yhteensä yli 14 000 ihmistä.

– Olemme käyttäneet Siteimprovea melkein vuoden verran. Se on auttanut ja tukenut meitä muun muassa verkkosivu-uudistuksessamme, kertoo Digital Marketing Manager Emilia Dermedesiotis.

Työkalu sisällön laadun ja näkyvyyden varmistamiseen

“Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä saimme reaaliaikaisen näkymän siihen, miten laatupisteemme ja sijoittumisemme Googlessa muuttui. Tämä toi luottoa siihen, että kaikki sujuu hyvin.”

Käytännössä Siteimprove auttaa Mehiläisen verkkosivustojen sisällön laadun varmistuksessa. Sen avulla kaikille verkkosivuille saadaan haluttu laatutaso. Toinen tärkeä ominaisuus on hakukoneoptimointi.

– Pidämme Siteimproven avulla huolta siitä, ettei näkyvyyteen tule muutoksia tai mitään yllätyksiä. Siteimprove antaa eri verkkosivuihimme hyvän yleisnäkymän, Dermedesiotis toteaa.

– Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä saimme reaaliaikaisen näkymän siihen, miten laatupisteemme ja sijoittumisemme Googlessa muuttui. Tämä toi luottoa siihen, että kaikki sujuu hyvin, hän jatkaa.

Tiivistä yhteistyötä ja tukea työkalun hyödyntämiseen

Tärkeintä Siteimproven kanssa työskentelyssä on Dermedesiotiksen mukaan tiivis yhteistyö. Työkaluna Siteimprove oli Mehiläiselle uusi ja toi mukanaan myös uuden tavan työskennellä.

– Olemme saaneet aktiivisesti opastusta työkalun käyttöön ja hyödyntämiseen. Heidän suunnastaan tullut proaktiivisuus on ollut mielestäni avain siihen, että olemme saaneet hyödynnettyä Siteimprovea niin hyvin, Dermedesiotis kiittelee.

– Voisin kyllä suositella Siteimprovea etenkin silloin, jos on useampi verkkosivusto ja laaja määrä sivuja niiden sisällä. Siteimprove helpottaa hallinnointia huomattavasti, Dermedesiotis kiteyttää.

Siteimprove on SaaS-yritys, joka haluaa yksinkertaistaa organisaatioiden verkkosivustojen hallintaa. Älykäs automaatio-ohjelmisto tarjoaa selkeyttä ja ohjausta tehokkaan verkkosivuston ylläpitoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.