Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Adolf Lahti ja SK Protect kasvavat yhdessä

Adolf Lahti on moderni konealan ammattilainen, joka tarjoaa palveluita teollisuudelle, kaupalle ja kaivosalalle. Yrityksellä on käytössään SK Protectin turvallisuuden toiminnanohjausjärjestelmä PRO24. Lisäksi SK Protectin asiantuntijat ovat auttaneet toiminnan kehittämisessä sekä laajentamisessa.

PRO24 on monipuolinen selainpohjainen järjestelmä, joka sisältää laajan valikoiman turvallisuuden työkaluja. Asiakas voi valita käyttöönsä esimerkiksi vaikkapa dokumenttien hallinnan, poikkeamien hallinnan sekä kemikaalijärjestelmän työkalut.

– Itse käytän ohjelmaa toimintamme arvioimiseen. Käsittelemme sen kautta turvallisuushavaintomme, joita on joidenkin asiakkaiden toimesta kuukausittain. Käytän myös koulutusrekisteriä, jonka avulla työntekijöidemme koulutukset pidetään koko ajan voimassa, kertoo projektipäällikkö Antti Ylitalo.

– Myös kemikaaliluettelot ovat sellainen tärkeä osa, mihin työntekijöiden on päästävä käsiksi. Nekin löytyvät ohjelmasta, Ylitalo jatkaa.

Kasvu onnistuu nopealla aikataululla

“Tällä konseptilla voimme monistaa toiminnan jokaiseen toimipisteeseen niin, että se säilyy mahdollisimman samanlaisena”

Viimeisen kolmen vuoden aikana Adolf Lahden toiminta on kasvanut vauhdikkaasti. Aiemmin Kokkolassa ja Pietarsaaressa toiminut yritys on avannut uudet toimipisteet Äänekoskelle, Poriin, Heinolaan, Kärkölään, Kotkaan, Varkauteen, Vuosaareen ja Ouluun.

– SK Protect on pysynyt hyvin mukana kasvussa. Olemme tarvinneet heiltä joitakin lisäpalveluita ja laajentaneet PRO24:n käyttöä myös muille toimipisteille. Kaikki tämä on onnistunut nopealla aikataululla.

– Tällä konseptilla voimme monistaa toiminnan jokaiseen toimipisteeseen niin, että se säilyy mahdollisimman samanlaisena, Ylitalo kertoo.

Lisää joustavuutta ja vapaita resursseja

SK Protectin asiantuntijat ovat olleet mukana myös uusien ideoiden ja konseptien kehittämisessä. Juuri tämä asiantuntijapalvelu on Ylitalon mukaan ollut Adolf Lahdelle se kaikkein tärkein asia.

– Tarvitsemme tietynlaiset normit, joiden mukaan toimimme. Saamme heiltä apua suunnitteluun ja esimerkiksi lupaprosesseihin, Ylitalo sanoo.

– Yhteistyö SK Protectin kanssa on jouhevoittanut toimintaamme ja vapauttanut resurssejamme. Saamme heiltä luotettavaa tietoa, joka on jo niin iso lisäarvo, että koen sen äärimmäisen tärkeäksi, Ylitalo summaa.

SK Protect Oy on yritysturvallisuuden asiantuntija. SK Protect auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti turvallisuuden- ja riskienhallinnassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi