Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”On mahdollista saada unelmiensa asunto”

Anu Tummavuori-Liemann asuu Jyväskylän Kankaan kaupunginosassa miehensä kanssa. Yrittäjäpariskunnan koti on Skanska Talonrakennus Oy:n rakentaman talon viidennessä kerroksessa. Yhteistyö Skanskan kanssa oli sujuvaa, ja rakennusprojekti toteutettiin Anun mukaan hyvällä tuulella ja asenteella.

Anun ja hänen miehensä asunto valmistui joulukuun puolivälin tienoilla vuonna 2017. Uuden kodin asukkaat ovat tyytyväisiä varsinaiseen prosessiin, uuteen asuinalueeseen ja etenkin lopputulokseen.

– Kun tulimme asuntoon sisään, tiesimme saman tien, että tästä tulee meille koti. Siltä tämä alkoikin tuntua heti, kun olimme muuttaneet, Anu sanoo.

Pitävät aikataulut ja laadukas työnjälki

– Me halusimme uuden asunnon, koska silloin tiesimme voivamme vaikuttaa sisustusratkaisuihin. Saimme myös valita, minkä asunnon haluamme, Anu sanoo.

“Yhteistyö yllätti meidät positiivisesti, ja prosessi eteni todella hyvin.”

Yhteistyö Skanskan kanssa oli Anun mukaan hyvää niin myynti- kuin varsinaisessa rakennusvaiheessakin. Aikataulut pitivät, sovitusta pidettiin kiinni ja työn jälki on laadukasta.

– Täytyy myöntää, että olemme mieheni kanssa aika vaativia asiakkaita. Yhteistyö yllätti meidät positiivisesti, ja prosessi eteni todella hyvin, Anu kiittää.

Lopputulos miellyttää asunnon omistajia

Skanskan pyrkimyksenä on rakentaa sellaisia koteja, joissa he viihtyisivät itsekin. Anu kehuu Skanskan palvelualttiutta ja joustavuutta, joiden ansiosta hänen ja hänen miehensä asiakaskokemus on kokonaisuudessaan positiivinen.

– Lopputulos oli parempi kuin mitä luulin. Olemme todella tyytyväisiä, Anu vakuuttaa.

Skanska Kodit suunnittelee ja rakennuttaa koteja ja asuinalueita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi