Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Tässä on hyvä olla ja asua”

Leena Louhiala-Salminen muutti miehensä kanssa Espooseen yli kymmenen Hämeenlinnassa vietetyn vuoden jälkeen. Uusi koti löytyi Skanskan rakentamasta kerrostalosta ihan Tapiolan keskustan tuntumasta.

Kulunut kesä on tuonut Leenalle ja hänen perheelleen muutoksia tullessaan, sillä omakotitalo on vaihtunut kerrostaloon ja asuinpaikka Hämeenlinnasta Espooseen. Paluumuuttajia viehätti etenkin talon keskeinen sijainti lähellä palveluita ja metroasemaa, ja yksi ilonaiheista on myös se, että pienet tyttärenpojat asuvat lähistöllä.

– Pääsemme mukaan heidän arkeensa. Pojat ovat jo useamman kerran olleet yökylässä mummolassa, Leena kertoo hymyillen.

Uusi koti löytyi alun perin hieman sattumalta eräänä tammikuisena pakkaspäivänä. Pariskunta kierteli alueella sopivaa asuntoa etsien, kun Skanskan rakenteilla olleet kerrostalot kiinnittivät heidän huomionsa. Julkisivu näytti kauniilta ja sijaintikin oli erinomainen, joten talven vaihtuessa kevääseen he sopivat asuntonäytöstä Skanskan myyjien kanssa. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

– Tapahtui se, mistä ihmiset puhuvat, kun he sanovat, että se joko kolahtaa tai sitten ei. Ja tämä kyllä kolahti, Leena nauraa.

Pienet yllätykset toivottivat tervetulleeksi

“Tuli sellainen olo, että asukkaan muuttoa on ajateltu ja meistä on pidetty huolta loppuun asti.”

Muutto uuteen kotiin tapahtui vähitellen kevään ja kesän aikana. Tavaroiden pakkailun ja purkamisen lomassa ilahdutti erityisesti se, että esimerkiksi kattolamput ja pyyhekoukut oli kiinnitetty valmiiksi uusia asukkaita varten.

– Jopa vessapaperia, tiskirättejä ja pesuaineita oli jätetty meille tänne. Tuli sellainen olo, että asukkaan muuttoa on ajateltu ja meistä on pidetty huolta loppuun asti, Leena kiittelee hyväntuulisesti.

Asumista uudessa kodissa on nyt takana pari kuukautta.

– Tämä on oikea asunto meille. Näkymät ovat kivat, parveke on mahtava, asunto on malliltaan ja kooltaan sopiva ja sijainti juuri sellainen kuin toivoimme. Tässä on hyvä olla ja asua, Leena kuvailee.

Kokonaisvaltaista palvelua ja huolenpitoa

Kesän kääntyessä kohti syksyä on arkikin asettunut muuton jälkeen hyvin uomiinsa. Leena on tyytyväinen siihen, että asiat ovat hoituneet sujuvasti, olipa kyse sitten pienistä yksityiskohdista tai suuremmista linjoista.

– Yhteydenpito Skanskan kanssa on sujunut erittäin hyvin ja kysymyksiimme on aina heti vastattu. Myös kaikki tärkeät dokumentit oli koottu valmiiksi kansioon, kun saavuimme, Leena kertoo.

– Tästä jäi todella hyvä ja huolehtiva kuva. Eipä enää paremmin olisi voinut kaikkea hoitaa!

Skanska Kodit suunnittelee ja rakennuttaa koteja ja asuinalueita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi