Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Panu Kaila: “Omatoimirakentaja ei jää missään vaiheessa pulaan”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Yrityskonsulttina toimiva Panu Kaila on rakentanut koko ikänsä. Harrastus alkoi jo lapsena. Kun autotallin rakentaminen omaan kotipihaan kävi ajankohtaiseksi, päätti Panu kallistua Smartian puoleen. Toiveiden mukainen talli rakentui näppärästi miltei valmiista mallista, ja yrityksen palveluhalukkuus vakuutti omatoimirakentajan.

– Aloitin rakentamisen jo hyvin pienenä. Täällä Tammisaaressa oli aikanaan laivapuuseppä, joka opetti minulle alkeet. Äitini isä saapui vuonna 1945 Tammisaareen kalastajina. Alue, jossa kotimme sijaitsee, on Norrmarkin tila. Pihassamme on vanha vaja, sauna ja vuonna -85 itse rakennettu mökki. Uudempi talo on minun ja vaimoni eläketalo, jonka rakentamiseen olen osallistunut, Panu kertoo.

Viimeisimpänä rakennusprojektina omaan kotipihaan nousi autotalli, jonka Smartia toimitti Kailoille. Autotalliprojektin taustalla oli isännän rakennus- ja askarteluharrastus.

– Sain samalla verstaan ja suojan niin puille, autoille kuin mönkijälle, Panu toteaa tyytyväisenä.

Toiveiden mukainen talli oli näppärä rakentaa

Kailat löysivät Smartian netistä, ja yrityksen tarjoamat ratkaisut kääntyivät Panun mukaan kahdessa seikassa edukseen.

– Smartian autotallimalli oli lähellä sitä, mitä me halusimme. Teimme vain pieniä muutoksia piirustuksiin, vaikka käsittääkseni enemmänkin olisi ollut mahdollisuus vaikuttaa. Lisäksi talli oli pre-cut, mikä tarkoittaa sitä, että rungon pystypuut on leikattu valmiiksi oikeaan pituuteen. Silloin ei tule hukkaa kalliista runkotavarasta ja rakentaminen helpottuu, Panu kertoo.

Myös Smartian joustava toimitus saa Panulta kiitosta.

– Sain tavarat työmaalle, kun niitä tarvitsin. Kaikkea ei tarvinnut vastaanottaa kerralla.

Perustuksen teki ammattilainen, mutta Panu rakensi autotallin muuten viimeiseen tiiliskiveen ja naulaan asti itse.

– Smartian toimittamien materiaalien laatu on hyvää. Kun tavaraa nosti pinosta, ei koko projektin aikana tullut ehkä kuin yksi tai kaksi kertaa sellainen tilanne, että piti jotain leikata pois. Luonnonmateriaalissa voi aina olla jotain pientä, johon pitää varautua. Smartialla oli kuitenkin kaikki hyvin esisuunniteltua ja tavarassa vähän ylimääräistä. Toimituksessa ja tavaran laadussa Smartia pääsee hyvin lähelle kymppiä, Panu kiittelee.

Joustoa, palveluhalukkuutta ja täsmällisiä vastauksia

Panu kertoo yhteydenpidon Smartiaan olevan helppoa ja palvelun laadultaan hyvää.

– Smartia on ainakin minun suhteen toiminut älyttömän hyvin. He ovat palveluhalukkaita, joustavat ja antavat kaikkiin kysymyksiin täsmällisiä vastauksia. Omatoimirakentaja ei ole jäänyt missään vaiheessa pulaan. Jos tuotteessa tulee teknillinen tai laadullinen haaste, niin voin asiakkaana luottaa siihen, että kaikki selviää, Panu toteaa.

– Uudessa autotallissa parasta on se, että se antaa minulle mahdollisuuden tehdä hommia tässä ympäristössä, jossa tykkään olla. Voin suositella yritystä. Lähden jatkossakin rakennusprojekteissa Smartialta liikkeelle. Hintakaan ei ollut paha, Panu pohtii.

Smart on niin rakentajia, remontoijia ja pihan varustelijoita kuin ammattirakentajiakin palveleva yritys. Smartian kattava valikoima on esillä Smartia.fi -verkkokaupassa. Verkkokaupan lisäksi Smartia palvelee asiakkaidensa kotona ja huolehtii sovituista toimituksista avaimet käteen -periaatteella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi