Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Linda tarttui vuokratyöhön tahtoessaan oppia uutta

Palattuaan kahden vuoden Australiassa asumisen jälkeen vanhaan työpaikkaansa kahvilaan, Linda Klooster tahtoi nähdä uusia työpaikkoja ja tavata uusia ihmisiä. Siinä tilanteessa vuokratyö näyttäytyi hänestä hyvältä vaihtoehdolta, ja hän työllistyi Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta nykyisiin työpaikkoihinsa.

Linda käy Smile Palveluiden kautta kahdessa työpaikassa, joten työkokemusta karttuu monenlaisista tehtävistä ja itseään pystyy kehittämään jatkuvasti. Työpäiviin Theron Cateringilla kuuluu kylmäkkönä työskentelyä, leivän leipomista, salaattipöydän valmistelua ja edustustuotteiden valmistusta. Kalakauppa E. Erikssonissa työnkuvaan kuuluu kalakeiton ja salaattien valmistelu sekä kalatiskillä myyminen ja bistrossa kahvilan hoitaminen.

– Etsiessäni uutta työtä laitoin Smile Palveluille viestiä, että olisiko mahdollista työskennellä heillä. He ottivat yhteyttä ja kävin allekirjoittamassa sopimuksen jo seuraavana päivänä, Linda kertoo.

Mieluisat työtehtävät tekevät onnelliseksi

– Työtunnit merkitään Smilen nettisivun kautta esitäytetylle lomakkeelle, johon laitetaan ylös työtunnit ja se, missä on ollut töissä, Linda mainitsee.

“Vapaus tehdä juuri sitä mistä tykkää, tekee todella onnelliseksi.”

Linda tekee nykyään saman verran töitä kuin aiemmassa työpaikassaan. Entiseen tehtävään nähden Smilen kautta työskennellessä on se etu, että esimerkiksi lomapäivänsä voi valita vapaasti.

– Tykkään todella paljon olla Smilellä töissä. Vapaus tehdä juuri sitä mistä tykkää, tekee todella onnelliseksi, Linda hymyilee.

Smilen henkilökunnan kanssa on helppo tulla toimeen

Lindan mukaan Smile Palveluiden kautta työskentelyssä on se hyvä puoli, että yhteyshenkilöön voi ottaa yhteyttä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Linda kertoo tulevansa hyvin toimeen yhteyshenkilönsä sekä Smilen aluepäällikön kanssa.

– Olen itse asiassa suositellut Smile Palveluita kavereilleni, koska siellä on niin helppoa työskennellä. Itse voi päättää, milloin tahtoo pitää vapaapäiviä, ja saa tehdä sellaista työtä, josta tykkää, Linda tiivistää.

Smile Henkilöstöpalvelut on henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja henkilöstövuokraukseen ja rekyrytointeihin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi